Siste nytt mandag

Postet av Marius L. Larsen den 9. Nov 2020

Det er mye som skjer for tiden. Her er siste nytt på det du lurer på.

J17 venter på sin KM-finale mot Steinkjer.


Trening

Tiller Idrettslag Fotball holder seg til oppdaterte regelverk. I skrivende stund er det ingen endringer i treningshverdagen i Trøndelag. Det betyr at nesten samtlige lag i Tiller Fotball, bortsett fra herrer 6. divisjon, får lov til å trene som normalt. Det kan hende at det kommer interne justeringer, spesielt innendørs.


KVT-hallen

I dag, mandag, er hele KVT stengt grunnet renholdere i karantene. Det medfører at trening i KVT-hallen utgår i dag. En oppdatert beskjed blir gitt i løpet av mandag. Alle trenere både har fått og vil få beskjed via trenergruppen på Facebook.


Kommunale haller

Gymsaler og andre kommunale haller er åpen som normalt for fotball-/futsaltrening.


TOBB Arena Sør og KVT kunstgress

Begge våre utendørsbaner vil være åpne helt frem til snøen kommer. Lag som ønsker treningstid bes kontakte Anette Sæther på e-post: adm.tillerfotball@gmail.com.


Fotballhuset

Fotballhuset på TOBB Arena Sør er stengt for all møtevirksomhet den kommende perioden. Styret og sportslig utvalg gjennomfører møter digitalt inntil videre.


Utsatte kamper

I forrige uke ble det bekreftet at KM J17-finalen mot Steinkjer ble utsatt fordi hele Steinkjer kommune stengte ned i en uke. I dag skal kommunen ha møte om hva som skjer videre. Samtidig ble G19-1 sin siste seriekamp mot Stjørdals-Blink utsatt grunnet karantene hos mostanderne. NFF Trøndelag bekrefter at de ønsker å gjennomføre begge kamper så snart det lar seg gjøre. En oppdatering vil komme etter hvert.


Innendørscuper

Før helga ble det dessverre bekreftet at både Heimdal Indoor og Flatås Julecup ble avlyst grunnet en usikker smittesituasjon. Tiller har lange tradisjoner i begge turneringer, og vi føler med våre kolleger på den andre siden av E6, men har selvfølgelig full forståelse for avlysningen.


Husk alltid følgende:
1) hold minst 1 meter avstand
2) vask hendene ofte
3) vær hjemme ved sykdom0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline