Påmeldingen er åpnet

Postet av Marius L. Larsen den 1. Nov 2020

Tiller Futsal Cup 2021 går av stabelen i januar.

Vi gleder oss til å ta imot deg som spiller, trener og tilskuer under trygge omgivelser.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at påmeldingen til den kommende utgaven av Tiller Futsal Cup er åpnet.

Vi har lang og stolt tradisjon med å arrangere futsalcup som sparkes i gang som en kick-off på det nye året, og 2021 blir intet unntak til tross for verdenssituasjonen.

Tiller Futsal Cup har årsklasser fra 8 år og til og med 19 år, og vil i 2021 gå over fire helger. Det bemerkes at enkelte årsklasser kan bli slått sammen grunnet smittevern og/eller for lite påmeldte lag.


Dette er nytt med hensyn til Covid-19

Dersom lag spiller i andre fotballkretser, kan de dessverre ikke delta. Hvis laget til daglig spiller seriekamper i vår fotballkrets, men tilhører Nordmøre og Romsdal Fotballkrets organisatorisk, kan de delta hos oss.

Det er valgt å sette noen begrensninger for enkelte klasser. Det henger også sammen med at det er behov for å ha god kontroll på maksimalt antall lag i hver klasse. Med en begrensning på 200 personer (spillere/ publikum) i hallen til enhver tid, vil cupen bli delt opp i flere arrangement hver dag, der det er korte pauser mellom hvert arrangement.

Det vil bli åpnet for publikum i et begrenset format, og tidsrommet hver klasse oppholder seg i hallen vil bli forholdsvis komprimert. For klassene 8-12 år vil kampene avvikles i løpet av maksimalt 3 timer, mens øvrige klasser vil være opptil 5 timer i hallen.


Trykk på denne lenken for påmelding og mer informasjon


Velkommen til Tiller Futsal Cup 2021!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline