Ny uke og ny publikumsinformasjon

Postet av Marius L. Larsen den 2. Nov 2020

Nye retningslinjer gjelder i siste utendørsuke.

Den tillatte grensen på tilskuere ble nådd i J19-møtet med Rosenborg for en drøy måned siden.


Grunnet oppblomstring i smitten av COVID-19 både nasjonalt og i Trondheim, har det kommet nye retningslinjer som Tiller Idrettslag Fotball følger til punkt og prikke.

Tiller har igjen to kamper på TOBB Arena Sør i 2020-sesongen, der G19-1 møter Stjørdals-Blink på onsdag og J19-1 tar imot toppklubben Rosenborg på torsdag. Klubbens siste kamp er finalen i kretsmesterskapet i J17-klassen som spilles i Abrahallen.


Slik er uke 45:

Onsdag
kl.20.00 G19 Tiller - Stjørdals-Blink - UTSATT

Torsdag
kl.19.30 J19 Tiller - Rosenborg (maks 200 tilskuere)

Søndag
kl.19.00 J17 Steinkjer - Tiller - UTSATT

Alle kamper oppdateres på Twitter


Maks 200 - kom tidlig

Nå er det bare tillatt med totalt 200 "deltakere" på utendørsarrangement som ikke har fastmonterte seter. Det betyr at de to gjenværende kampene på TOBB Arena Sør kan ha maksimalt 200 tilskuere - inkludert spillere.

Forrige J19-kamp mot Rosenborg for en måned siden trakk 169 tilskuere - det høyeste tillatte antallet etter spillertroppene. I tillegg sto det flere titalls tilskuere utenfor porten.

Selv om gradestokken er så vidt over på plussiden, forventes det mange tilskuere spesielt under J19-kampen, som er avgjørende for Tillers del i jakten på kretsmesterskapet.

Vi ber tilskuere om å komme tidlig til TOBB Arena Sør for å unngå kø utenfor porten.

Vanlige smittevernsregler gjelder fremdeles:
1) hold avstand
2) vask hendene eller bruk håndsprit
3) hold deg hjemme om du er syk


Ingen tilskuere i Abrahallen - kampen streames

Tiller Idrettslag Fotball er skuffet, men viser samtidig stor forståelse for at det ikke åpnes for publikum i Abrahallen.

På søndag skal J17 spille finale mot Steinkjer i kretsmesterskapet, og det blir for en tom hall uten kjentfolk på tribunene.

NFF Trøndelag har varslet at de skal se på muligheter for å streame finalen, og vi håper de kommer med en positiv tilbakemelding om få dager.

Dersom det viser seg at de ikke har tenkt å streame finalen, kan vi love at vi overtar stafettpinnen og streamer direkte på vår Facebook-side til glede for alle våre supportere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline