G19: Byåsen TF 4 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Okt 2020

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): G19-1 tapte årets siste bortekamp i en tøff batalje på Dalgård.

Det ble bare nesten for Jonathan Smerkerud Frønes og resten av G19 mot Byåsen TF.

De blåkledde fra Tillerbyen kom godt ut av startskuddet på Trondheims beste vestkant denne onsdagskvelden, og etter noen jevne åpningsminutter, tok Tiller mer og mer over.

Da var det heller ikke ufortjent at Robin Hermanstad stanget inn 1-0 på et godt slått hjørnespark fra Fredrik Sjøvold etter 21 minutter.

Jonathan Smerkerud Frønes kunne ha doblet ledelsen åtte minutter senere, men forsøket gikk midt på keeper. Ironisk nok utlignet hjemmelaget på en corner 60 sekunder senere.

Rett før pause kunne Tiller ha tatt tilbake ledelsen, men Henrik Breivolls skliskudd endte utenfor og Hermanstads forsøk fra skrått hold snek seg like bortenfor stolpen.

Baklengsmål rett etter redusering

Andre omgang var knapt to minutter gammel da det endelig ble en ny scoring - men til vertene i rødt og hvitt. Fra straffemerket var de sikker og fikset 2-1, men det gikk fra vondt til verre.

Få minutter senere økte Byåsen TF ledelsen til 3-1 på en god kontring etter at Tiller hadde corner, men det ble håp igjen. I det 71. spilleminutt reduserte Fredrik Meland Johnsen til 2-3 etter å ha kranglet ballen i mål fra kloss hold på nok en corner.

Dessverre varte det ikke lenge. Rett etterpå scoret hjemmelaget sitt fjerde mål for dagen på et knallhardt frispark i krysset - et flott mål - og da ble det for tøft for Tiller.

Selv om blåtrøyene jaget redusering i sluttminuttene, ville det seg ikke i kveld.

Sesongens siste bortekamp endte dermed med et 4-2-tap.

Neste kamp er også årets siste. Neste onsdag kommer Stjørdals-Blink på besøk på TOBB Arena Sør.