Postet av Marius L. Larsen den 22. Okt 2020

Tiller seiret i tre av tre oppgjør på en gal onsdagskveld. Her er vår oppsummering.

Gutta jubler over Robin Hermanstads småfrekke chip.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klar for nok en høyinteressant onsdagskveld, der to av oppgjørene ble spilt på TOBB Arena Sør.

Den første var G16-1 vertskap for Trygg/Lade i 0. divisjon. Tiller, med kun ett tap på sine fire siste kamper, kom fra en sterk 3-2-seier over Stjørdals-Blink i helga, og de gikk også rett i angrep igjen.

Blåtrøyene styrte det meste av banespill og målsjanser mot Trygg/Lade, men så var det dette med å sette ballen i mål. Det hadde Tiller muligheten til ved flere anledninger, men skulle det bli Tiller Fotballs første 0-0-kamp for sesongen?

Nei.

For på overtid fikk Tiller tildelt et korrekt straffespark, og en selvsikker Jørgen Øyan Digre steppet frem. Han var iskald og fikset 1-0 til elleville jubelscener på TOBB Arena Sør.

Dermed ble det andre strake seier for de blåkledde.

Neste kamp er også sesongens siste. Da går turen til nord i Trøndelag og Levanger førstkommende søndag.

Se kampfakta her

Avsluttet med fire strake

J14 tok fatt på en liten kjøretur til Inderøy denne kvelden. Utesesongens siste seriekamp skulle gjennomføres med stil, og gjett om det var akkurat det som skjedde.

Marie Danielsen sørget for 1-0, men hjemmelaget utlignet rett etterpå. Men så var det denne Ida Sofie Bye-Andersen, da. Hun fikset 2-1 og 3-1 før pause før Danielsen ble tomålsscorer med sin 4-1-scoring.

Bye-Andersen var uansett ikke ferdigscoret. Kort tid før slutt fastsatte hun sluttresultatet til 6-1 etter to nye nettkjenninger, og hennes fjerde for dagen.

Dermed klatret Tiller til 3. plass på tabellen etter å ha avsluttet med imponerende fire strake seiere.

Vi gratulerer jentene med en solid høst, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Fire mål på 24 minutter

Og hvis du tror dette var galskapen, så toppet det seg på TOBB Arena Sør da G19-1 tok imot Ranheim Toppfotball i 0. divisjon.

Ranheim TF fikk en tidlig 1-0-ledelse, og Tiller hang ikke helt med gjennom hele første omgang. Derfor var det ikke noe å si på at ledelsen ble doblet, men Fredrik Meland Johnsen skapte et lite håp om endring da han reduserte til 1-2 fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Magnus Kristoffersen.

For det var i andre omgang at galskapen virkelig tok overhånd - nok en gang.

Etter 58 minutter fikk Tiller straffespark etter en rugbytakling på Robin Hermanstad, og den satte Jonathan Smerkerud Frønes klokkeklart i mål til 2-2.

For nå var det bare å holde seg fast i det som var av rekkverk, stolper og stoler. Kampen ble snudd tre minutter senere, da Hermanstad serverte Frønes på hjørnet av 16-meteren og sistnevnte banket ballen i korthjørnet til 3-2.

Nye tre minutter gikk, og da sto det plutselig 4-2. Hermanstad kranglet, kriget og fintet bort et par Ranheim TF-spillere og chippet ballen elegant over en utrusende keeper fra 18 meter.

I det 72. spilleminutt ble ledelsen økt ytterligere. Forfatter tror det var Magnus Hafsmo som sendte kaptein Fredrik Sjøvold overraskende nok alene gjennom, og midtbanedirigenten leverte et fantastisk refreng med sin iskalde avslutning alene med keeper - 5-2!

Ranheim TF reduserte helt på tampen, men ingen kunne hindre at Tiller vant til slutt 5-3 etter en maktdemonstrasjon etter sidebytte.

Neste kamp er borte mot Byåsen Toppfotball neste onsdag.