J19: Vestbyen 1 - 4 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2020

HAMMERSBORG KUNSTGRESS (BYÅSEN): J19-2 har vunnet 2. divisjon avdeling 2 etter en strålende seier over Vestbyen tirsdag kveld.

Louisa Stuedahl (i midten) herjet mot Vestbyen og var sterk delaktig til at Tiller vant 4-1.

Kveldens hvitkledde spillere fra sørsida var virkelig på hugget i åpningsminuttene, og til tross for et iskaldt gufs fra en nærliggende vintertemperatur, varmet angrepsspillet skikkelig.

Spesielt var duoen Emilie Jørgensen Leer og Louisa Stuedahl farlig hver gang, men det måtte en dødball til for å sprekke nullen. I det 14. spilleminutt smalt det fra Stuedahl fra 30 meters hold, og ballen buet perfekt i mål til 1-0.

Dog tok det bare to minutter før Vestbyen utlignet på et smart skudd fra 16 meter etter at Tiller mistet ballen i bakre rekker, men det var denne Stuedahl, da. Kort tid etterpå tok hun tilbake ledelsen etter å ha mottatt en perfekt ball i bakrom fra Pia Skråmo Lien, men så skal det noe til å kontrollere en ball på vertenes harde underlag. Stuedahl tok ballen på oppspretten og duppet ballen elegant over en utrusende keeper og i mål.

Og nå var det bare Tiller det handlet om. Stuedahl, Leer og Lien hadde hver sin store sjanse i minuttene som fulgte, men en god Vestbyen-keeper hindret scoring.

Men det var lite å gjøre med da Hedda Stuedahl-Karlsen stilte seg opp på 25 meter på nok et frispark. Hun hamret ballen kontant i nærmeste vinkel til 3-1.

Hattrick-Stuedahl

Andre omgang var det ikke så veldig mye å skrive hjem om. Det var to lag som duellerte svært mye de ti første minuttene etter sidebytte, men ingen av lagene klarte å etablere seg på motstanderens halvdel.

I det 77. spilleminutt kunne Vestbyen ha skapt en nervepirrende avslutning på kampen, men da angriperen kom alene med Tiller-keeper Tuva Tvervåg, reddet målvakta mesterlig.

Fire minutter senere sa Tiller takk og farvel. Nora Negård Larsen mottok en perfekt ball i bakrom, men så gjorde hun det beste ut av det. Hun både løp og fintet seg forbi backen, slo en lissepasning til hattrickspesialisten Stuedahl i feltet, som vendte bort midtstopperen og satte inn 4-1 fra ti meter - lekkert!

Dermed kunne Tiller strekke armene i været etter en fantastisk høst som endte med å bli avdelingsvinner!