Jevnspilt søndag

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2020

En seier og to uavgjort i tre svært spennende kamper på søndag.

Luna Rebecka Kyvik-Nærland scoret J14s eneste mål i seieren over Byafossen/Steinkjer. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen var tidlig hjemme fra høstferien på søndag, for kampdagen startet midt på dagen på Hammersborg kunstgress.

Der gjestet G14 Vestbyen i det som skulle bli et heftig måloppgjør mellom to offensive lag. Hjemmelaget fra vestre Byåsen tok ledelsen rett etter avspark, men så svarte Tiller med scoringer fra Oskar Vold og Vetle Lien.

Vestbyen utlignet til 2-2 rett etter sidebytte, men to scoringer fra Vold sørget for at Tiller ledet 4-2 med få minutter igjen å spille.

Helt på tampen scoret vertene to ganger slik at resultatet ble 4-4.

Høstens siste seriekamp er hjemme mot Strindheim lørdag 17. oktober kl.12.00.

Se kampfakta her

Kyvik-Nærland matchvinner

Deretter gikk turen på hjemlige trakter på TOBB Arena Sør. Der tok J14 imot nordtrønderske Byafossen/Steinkjer til et tøft tabellnabooppgjør, men hvis det var målrikt for de likeårige guttene, så var det stikk motsatt for jentene.

En jevn første omgang klarte ikke de blå å bikke i sitt favør, og da andre omgang ble sparket i gang, kunne man fort se at første mål ville bli vinnermålet.

Og det ble det.

Halvveis i omgangen ble den 13-årige måljegeren Luna Rebecka Kyvik-Nærland matchvinner med sin 1-0-scoring.

Dermed klatrer Tiller helt oppe på 3. plass på tabellen med en kamp igjen å spille.

Høstens avslutningsrunde spilles borte mot Inderøy onsdag 21. oktober kl.18.30.

Ett poeng på Guldbergaunet

Helt til slutt skulle også gutta i aksjon mot et lag fra nord i Trøndelag, men de måtte reise den drøyt to timer lange veien til Steinkjer og Guldbergaunet stadion.

Tiller tok ledelsen på et godt satt straffespark etter et kvarter spilt, og 1-0-ledelsen holdt seg til pause.

Tidlig i andre omgang utlignet Steinkjer til 1-1, og selv om begge lag hadde flere store sjanser utover i omgangen, ble det stillingskrig og ett poeng hver til slutt.

Neste oppgjør, den tredje siste, er mot Stjørdals-Blink søndag 18. oktober kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

(PS! Ikke oppdatert målscorer til Tiller pr mandag ettermiddag)