Kategori

I gang med resertifisering

Postet av Marius L. Larsen den 11. Okt 2020

Tiller Idrettslag Fotball er i gang med resertifisering som Kvalitetsklubb.

Denne gjengen brukte en hel lørdag i fotballhuset på TOBB Arena Sør.


Tiller ble sertifisert som Kvalitetsklubb i november 2019, men etter at sertifiseringskriteriene ble justert av Norges Fotballforbund, iverksetter NFF Trøndelag en resertifisering av alle godkjente Kvalitetsklubber. Denne sertifiseringen skal være ferdig i løpet av høsten 2021.

Allerede nå har Tiller satt i gang planleggingen som omfatter seks faser - se bilde lenger ned. Første samling var satt til lørdag 3. oktober med en fullspekket agenda til et arbeidsmøte som varte i omtrent sju timer.

Klubbens kvalitetsklubbveileder, Reidar Schjei, var til stede på møtet og var meget fornøyd med at klubben er kommet så raskt i gang.

- At man klarer å få inkludert hele styret, roller i sportslig utvalg og administrativt i dette arbeidet er svært positivt. Det er helt i tråd med klubbens visjon, «Best Sammen», sier Schjei som var overbevist om at dette arbeidet vil løfte klubben til enda høyere nivå.

Fasene i prosjektet omhandler nye kriterier, og Tiller føler seg nå klar til å rapportere status til NFF Trøndelag. Samtidig innehar man en god oversikt over aksjoner som må gjøres i løpet av det neste året. 

Lørdagens møtevirksomhet ble avsluttet med pizza og shuffleboard. Tor Ove stakk av med tittelen nybegynnerflaks mens Frode fikk 10 i stil. Anette gikk fra å være høylytt og sjefete til stille i graven. Sjefen sjøl, Torkel, ble slått i både shuffleboard og fotballspill, men kom seg da det gjaldt og fikk en hederlig seier sammen med Gro Merethe mot Anette og Trude i siste match.

Kjekt å kjenne på konkurranseinstinkt igjen :-)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.