J19: Tiller 2 15 - 1 Stadsbygd

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J19-2 med storseier over Stadsbygd fredag kveld, der spesielt én spiller utmerket seg med målpoeng.

Louisa Stuedahl herjet med Stadsbygd. Her flankert av Lise Finsrud (t.v.) og Nora Negård Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen med en gang. Laget fra fosenhalvøya visste ikke hva som traff dem, men ferga som aldri kantrer heter Louisa Stuedahl.

Før to minutter var spilt chippet hun inn 1-0 fra 20 meter før hun doblet ledelsen 60 sekunder senere på et velplassert frispark.

Samme spiller, indreløper for anledningen, serverte Lise Finsrud som fintet bort keeper og satte inn 3-0. Etter åtte minutter.

Det hører med til historien at Stadsbygd reduserte på en glipp i bakre rekker, men denne dagen tilhørte hjemmelaget fra Trondheim sør. Tiller-debutant Pia Elise Skråmo Lien økte ledelsen med et hardt og perfekt hodestøt på et hjørnespark, og rett etterpå sto det 5-1 etter selvmål på nok et hjørnespark.

Hvem hadde målgivende? Louisa, selvfølgelig.

Louisa i syvende himmel

For hun var jo langt fra ferdig denne fredagskvelden. Der man kunne ha nytt taco og lettbrus foran TV-en, fikk publikumet på TOBB Arena Sør servert både den ene og andre retten. Etter 29 minutter kom kanskje kveldens scoring. Et flott angrepsspill endte hos Vilde Winge Kristiansen som stormet fremover på venstresiden og slo femogførr til Stuedahl som bredsidet ballen i mål fra 15 meter.

Ved sidebytte sto det 8-1 i målprotokollen. De to siste nettkjenningene ble truffet lekkert i vinkelen av - ja, du gjettet riktig.

Stadsbygd hadde knapt rukket å sette i gang den andre omgangen før Stuedahl la på til 9-1, denne gang assistert av lillesøster Hedda.

For hun ville også treffe disse grønne nettmaskene. Med to knallharde skudd i nærmeste hjørne la Hedda på til henholdsvis 10- og 11-1 før to kliniske avslutninger alene med keeper fra Nora Negård Larsen sørget for 13-1.

Stadsbygd trodde de hadde blitt kvitt Louisa-marerittet, men åtte minutter før full tid dukket hun opp igjen med sin syvende scoring. Selv om det var mørkt ute, strålte angrepsspilleren om kapp med LED-lysene på de ellers så korte lyktestolpene rundt banen. En suser fra parogtjue meter duppet over keeper og i mål før Marie Schult Optuns langskudd fastsatte sluttresultatet til 15-1.

Neste kamp for J19-2 er borte mot samme motstander mandag 5. oktober kl.20.00.

PS! J17-spillerne Ine Smemo og Arlinda Shala debuterte i J19-klassen med bravur i kveldens kamp. Det samme gjorde Pia Elise Skråmo Lien (17), som nylig meldte overgang fra Flatås IL. Velkommen til den blå bydelen, Pia!

PPS! Bjørk Myhre ble skadet under oppvarming med det som så ut til å være et overtråkk. Vi ønsker midtbanedirigenten god bedring og rask tilbakekomst!