OBOS-exit og storseier

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2020

J17 måtte se seg slått ut i Nye OBOS-cup og G19-1 fortsetter eventyret i 0. divisjon med ny storseier. Her er onsdagens rapport.

Mediaavdelingen rakk bare åtte minutter av G19-kampen. Her er en stor sjanse på et hjørnespark som ikke endte i scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder onsdag kveld, deriblant på Brekkåsen Stadion og TOBB Arena Sør.

I nabokommunen Melhus var J17 på besøk hos Gimse i åttedelsfinalen i Nye OBOS-cup, og der startet det oppskriftsmessig med 1-0-ledelse til de blå. Et frispark fra over 30 meter endte med en suser rett i mål fra midtstopper Sofie Graabak, og ledelsen kunne ha blitt både doblet og triplet, men dette var ikke helt dagen foran mål.

To minutter før full tid utlignet det langt eldre Gimse-laget til 1-1, og dermed var det duket for ekstraomganger. Tiller hadde et par muligheter helt på tampen i en tøff batalje mot flere 18-åringer på banen, men det ble ingen scoringer og lagene gjorde seg derfor klare for straffesparkkonkurranse.

Der scoret Tiller på fire mens Gimse scoret på alle. Tiller tapte dermed 6-5 og er ute av Nye OBOS-cup for denne gang.

Nå rettes all fokus på seriespillet.

Se kampfakta her.

Thomas-toget i anmarsj

På TOBB Arena Sør nesten samtidig tok G19-1 imot Verdal fra nord i Trøndelag i 0. divisjon.

Allerede før to minutter var spilt tok hjemmelaget ledelsen. Om det er mannen, myten eller legenden vites ikke helt, men det var i hvert fall høyreback Thomas Mikalsen som sendte blåtrøyene foran etter strålende forarbeid av Jonathan Smerkerud Frønes.

Benjamin Romero doblet ledelsen etter 20 minutter, godt assistert av Henrik Breivoll. Samtidig hadde keeper Lars Smemo flere gode redninger som hindret Verdal i å komme tilbake.

Tidlig i andre omgang fikk kaptein Fredrik Olufsen gult kort. Da ender det som regel med Tiller-seier.

I det 62. minutt var Romero servitør til Magnus Hafsmo som økte ledelsen til 3-0 før den kommende tomålsscoreren Mikalsen fastsatte sluttresultatet til 4-0 på pasning fra Breivoll.