Lyktes på tredje forsøk

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2020

Tiller hadde ingen god søndag helt til de eldste vartet opp med seier sent på kvelden. Her er vår søndagsoppsummering.

Det ble ingen poeng for G16-1 i hjemmemøtet med Freidig.

Tiller fikk faktisk en perfekt start på søndagens kampmaraton. I G14s oppgjør mot Hommelvik 2 på TOBB Arena Sør var det Erik Røsand Damås som sendte Tiller i føringen etter 19 minutter, men gjestene fra nabokommunen Malvik utlignet kort tid etterpå.

Ett minutt før slutt falt avgjørelsen i disfavør Tiller. Selv om blåtrøyene hadde sine sjanser, var det Hommelvik som tok med seg alle tre poengene med vinnermålet ett minutt før slutt.

Se kampfakta her.

Fra nesten-2-1 til 1-2

Senere på søndagen var det G16-1 som tok imot Freidig på samme bane. Også her var det en god start som styret kampbildet. Etter bare ti minutter sendte Marius Jensen vertene i føringen, men rett før pause utlignet Freidig på et langskudd.

I andre omgang var nevnte Jensen centimetere unna å fikse 2-1 på et velplassert skudd fra 16 meter, men en god Freidig-keeper hindret scoring med en solid redning.

Rett etterpå gikk Freidig i angrep og snudde kampen med sin 1-2-scoring, og få minutter senere la de på til 3-1 fra kloss hold.

Tiller klarte aldri å svare, og måtte derfor se seg slått med knapp margin.

Hjemme bra, borte best?

Rett etterpå var J14 i aksjon mot samme klubbmotstander som G16, nemlig Freidig. Der tok gjestene fra Eberg ledelsen hele 2-0 før Tiller våknet.

Ida Nygård fikset en flott redusering, men Freidig var seige. De økte til 3-1 før kaptein Malin Strømsnes Kvingedal skapte et nytt håp om poeng med sin 3-2-scoring rett før pause.

I andre omgang var det Tiller som kjørte kampen, men store målsjanser til tross, så ble det ingen flere nettsus for de blå. Istedenfor var det Freidig som fastsatte sluttresultatet til 4-2 tjue minutter før slutt.

Helt på tampen var J19-2 på besøk hos Freidig i en 7er-kamp, selv om hjemmelaget stilte med 12 spillere.

Og alle gode ting var tydeligvis tre. Etter rapportene vant Tiller 5-2, der blant annet Matilde Bolghaug scoret ett av målene.

Se kampfakta her (ikke oppdatert natt til mandag).