J19: Tynset 1 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2020

NYTRØMOEN GRAS (TYNSET): J19 fikk en pangstart på årets sene seriestart fredag kveld.

Louisa Stuedahl var en vital del av laget og scoret to mot Tynset. Her fra en treningskamp mot Rosenborg tidligere i august.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter på et vanskelig gressdekke denne fredagskvelden, men det virket som om middagen på Kvikne gjorde spillerne...kvikke.

Tiller hadde flere brukbare muligheter etter hvert, og to minutter før pause kom den forløsende 1-0-scoringen. Hedda Stuedahl-Karlsen fintet seg forbi backen og hamret til i lengste hjørne fra skrått hold, og dermed var årets første seriemål et faktum - i august.

Men ledelsen varte ikke lenge. Kort tid etter sidebytte utlignet hjemmelaget på et utagbart langskudd, men Tiller var virkelig på hugget i Nord-Østerdal.

Etter en drøy time var det en av banens yngste spillere sin tur til å vise seg frem. Den offensive midtstopperen Synne Aunehaugen spilte vegg med Vilde Winge Kristiansen og fikk igjen ballen på hjørnet av 5-meteren. Der satte hun godfoten til og skled inn 2-1 til Tiller på lekkert vis.

Louisa med dobbel

Og når Tiller lukter nettsus, hiver de ut garnet.

Louisa Stuedahl hadde akkurat inntatt tronen på toppen av formasjonen i det 73. minutt, og hun økte ledelsen på noe merkelig vis. I duell med en forsvarer traff ballen Stuedahl og gikk i en bue over keeper og i mål til 3-1.

Nå gikk det unna.

I løpet av de ti neste minuttene var det bare Tiller det handlet om. Først var kaptein Synne Bye-Andersen iskald og kontant da hun fikset 4-1 i lengste hjørne fra skrått hold, før Stuedahl fastsatte sluttresultatet til 5-1 fra kloss hold få minutter før slutt.

Dermed fikk Tiller en perfekt start på årets J19-serie.

Neste seriekamp i 1. divisjon er mot Nardo/Utleira fredag 4. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.