G14: Byåsen 3 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag tapte 3-0 mot et bedre Byåsen-lag mandag kveld.

Det ble tap for Magnus Kristoffersen og Tiller i et tøft oppgjør mot sterke Byåsen. Foto: Marius L. Larsen.

I nok en "bortekamp" på Tonstad kunstgress startet Tiller med friskt mot, og presset laget fra Trondheim vest i åpningsminuttene.

Etter 20 minutter fikk Byåsen kampens første store mulighet. En av rødtrøyenes angriper kom alene gjennom, men forsøket mot Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus havnet like utenfor målet.

I angrepet etterpå hamret Jonas Strømmen et skudd fra 14 meter i tverrliggeren, men i det man trodde at Tiller hadde noe på gang, fikk de en i fleisen fire minutter senere. Berg Vårhus felte Byåsens angriper i straffefeltet, og ble belønnet med gult kort (utvisning i fem minutter, red. anm.).

Straffesparket ble satt til side for keeper Sebastian Løvik og i mål til 1-0.

Byåsen sterkere foran mål

Byåsen tok naturlig nok over banespillet etter åpningsmålet, og åtte minutter senere doblet de ledelsen på et godt plassert frispark fra 22 meter.

Tiller gjorde interne bytter etter hvilen, og kaptein Simen Storhaug fikk en gyllen mulighet til å redusere kvarteret ut i andre omgang, men alene med keeper ble skuddet flott reddet av Byåsens sisteskanse.

Etter 53 minutter økte Byåsen til 3-0 på et hardt skudd i nærmeste vinkel, og Tiller klarte aldri å komme tilbake i kampen.

G14: Byåsen IL 3 (2) - (0) 0 Tiller IL
1-0 (str.) 24'