Tiller 2 3 - 0 Sverresborg 3

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers nest beste fikk det tøft mot et godt Sverresborg-lag søndag ettermiddag, men en Jørgen Oldervik-dobbel sikret seieren rett før slutt.

Brage Rimol i duell inne i 16-meteren. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen freste avgårde rett etter avspark, og før minuttet var spilt var Preben Holm Aune alene gjennom, men forsøket ble reddet av Sverresborgs keeper.

Etter 14 minutter var Arne Julius Berdal svært nære ved å styre inn kampens første mål på et innlegg fra Jørgen Oldervik, men Sverresborg 3 var heller ikke ufarlige. De hadde ett skudd i stolpen samt flere farlige bakromspasninger, men Tiller-keeper Marius Lyng var lynraskt ute og avverget forsøkene.

Fem minutter før pause headet Brage Rimol like utenfor, og da ante man kanskje hva som måtte skje fem minutter senere, da han fikk ballen på 14 meter, vendte opp og klinte til med venstrefoten til 1-0 for hjemmelaget.

Oldervik punkterte

Tiller 2 slet litt i starten av andre omgang, men det skulle ikke stå på sjansene etter hvert som omgangen gikk.

Begge lag hadde mange skudd godt utenfor mål, men det var Tiller 2 som var mest målfarlige.

Bakrommet til Sverresborg 3 mot slutten av kampen ble såpass stort at Jørgen Oldervik fikk fritt spillerom, og angriperen gjorde ingen feil da han doblet ledelsen to minutter før full tid etter en strålende pasning fra Christer Brekke.

Samme oppskrift skjedde i det 90. minutt, da med målgivende pasning fra Berdal, som Oldervik tuppet forbi keeper til 3-0.

Se tabellen i 6. divisjon avdeling 4 her!