G19: Malvik 3 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2020

ABRAHALLEN (SVEBERG): G19-1 tapte serieåpningen i 0. divisjon etter en svak første omgang onsdag kveld.

Hit, men ikke lenger for Fredrik Sjøvold og resten av gutta mot Malvik.

De blåkledde fra Tillerbyen trakk overraskende nok innendørs i et ellers så habilt sensommervær, men Abrahallen var ikke akkurat en hjemmekjær opplevelse.

Etter en litt rufsete start, skulle det bli som å få orkan i håret. I det 14. spilleminutt tok hjemmelaget ledelsen på et flott angrep. Innlegg fra Tillers høyreside ble fanget opp av en rødkledd spiller som fikk stå delvis alene, vende opp og sette ballen sikkert til side for Tiller-keeper Lars Smemo.

Tiller hadde noen gode tendenser, men for hvert etablerte angrep, kom det to angrep andre veien. Derfor var det ikke helt ufortjent at Malvik doblet ledelsen på et godt plassert frispark rett før pause.

Helt motsatt etter pause

Malvik var også det beste laget rett etter sidebytte, deriblant med et tverrliggerskudd, men så var det total Tiller-dominans resten av kampen.

Benjamin Romero startet sjansebonanzaen først med en heading på et hjørnespark like over mål, og deretter hamret han til fra 16 meter, men kun midt på keeper.

Halvveis i omgangen kom Jonas Klepstad til to gode muligheter. Først skjøt han like over fra rett utenfor 16-meteren, før han prøvde å få hull på byllen med et skudd fra feilvendt posisjon i feltet etter et frispark, men forsøket gikk rett på Malviks sisteskanse.

Tillar hadde mye ball og initiativ, men Henrik Breivolls avslutning fra skrått hold - også midt på keeper - var det nærmeste blåtrøyene kom redusering.

Istedenfor punkterte Malvik med sin sene 3-0-scoring på en kontring.

Neste kamp for G19-1 er mot Levanger onsdag 19. august kl.20.00 på TOBB Arena Sør.