G19: Tiller 4 - 5 Oppdal

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget ledet 3-0 og 4-2, men måtte se seg slått i sluttminuttene av Oppdal lørdag kveld.

Peder Aalberg og resten av juniorene misset i sluttminuttene. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes beste juniorer fikk en kanonstart med tre mål på 12 minutter. Preben Holm Aune scoret de to første målene på under fem minutter, etter målgivende pasninger fra Didrik Tingstad og Magnus Henriksen.

Deretter satte kaptein Johannes Bergh inn hjemmelagets tredje scoring på straffespark, men så fulgte det noen dårlige minutter.

Oppdal reduserte to ganger på få minutter, men Tiller holdt unna til pause.

Avgjørelse to minutter før slutt

I andre omgang økte Kristian Moa ledelsen til 4-2 på et godt innlegg og forarbeid fra Holm Aune, men ikke lenge etterpå reduserte Oppdal igjen.

Ni minutter før full tid utlignet grønntrøyene, og i det 88. spilleminutt fant gjestene nettmaskene igjen og dermed vinnermålet til 4-5 bak Tobias Løvø.

G19: Tiller IL 4 (3) - (2) 5 Oppdal IL
1-0 Preben Holm Aune 5'
2-0 Preben Holm Aune 9'
3-0 Johannes Bergh (str.) 12'