G19: Tiller 3 - 2 Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 6. Aug 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19 havnet under, men gasset på i andre omgang og snudde kampen fullt fortjent.

Jonathan Smerkerud Frønes jubler over sin 3-2-scoring sikkert i hjørnet.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk et tøft møte med Nye OBOS-cup på søndag da det ble et 2-0-tap for Strindheim, og da passet det å ta en revansje foran mange tilskuere på TOBB Arena Sør.

Men det startet ikke helt lovende. Etter noe rot i bakre rekker, snappet Nardo ballen og stormet mot mål. Alene med Tiller-keeper Lars Smemo ble ballen hamret i lengste hjørne til 0-1.

Nardo var hakket hvassere til å begynne med, men Tiller våknet med et smell. Før kvarteret spilt utlignet Jonathan Smerkerud Frønes på lekkert vis, da Fredrik Sjøvold stormet fremover og fant navnebror Myrvold som serverte Frønes alene med keeper.

Men Nardo hadde mer krutt på lager. I det 29. minutt tok de tilbake ledelsen på et hardt og velplassert skudd. På et lavt innlegg som ble lagt femogførti grader ut på 18 meter, hamret Nardo ballen rett i vinkelen til 1-2.

Tiller hadde noen halvsjanser mot pause mens Nardo traff stolpen - og kortstokken. Rett før sidebytte ble gjestene redusert til ti mann da en Nardo-spiller pådro seg sitt andre gule kort for kvelden.

Frønes satte + Fredrik og Fredrik herjet

Publikum hadde knapt rukket å komme seg ut av den berømte køen i kiosken før Tiller fikk et straffespark rett etter sidebytte. En hands ble til skudd fra elleve meter, der Jonas Krokstad Aune utlignet til 2-2 på sikkert vis.

Ikke mange minuttene etterpå var det en svært bestemt Frønes som snudde kampen til 3-2 på et skudd fra parogtjue meter. Med ei knallhard innside satte han ballen langt unna keeper og lekkert ned i lengste hjørne.

I minuttene som fulgte var det egentlig mye som skjedde, tross ingen mål.

Frønes var nære ved å punktere kampen like før slutt, og Sneisen manglet en stortå for å skli inn et nytt Tiller-mål. Spesielt var Fredrik-ene Sjøvold og Myrvold vital for en kommende Tiller-seier. Sjøvold styrte skuta fra sin midtbaneposisjon mens Myrvold tidvis herjet mot flere motspillere og fikk et lass med frispark gjennom hele oppgjøret.

Kampen ebbet ut i en sterk og etter hvert fortjent 3-2-seier for de blå.