G19: Tiller 1 - 4 Alvdal

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller manglet det lille ekstra i møtet med Alvdal onsdag kveld.

14-årige Sindre Olufsen (ved ball) var både høyt og lavt mot Alvdal, og viste igjen flotte tendenser mot fem år eldre spillere. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Hjemmelaget fikk seg en støkk allerede før fire minutter var spilt, da et frispark fra 25 meter gikk via fingertuppene til Tiller-keeper Tobias Løvø og i mål.

Men de blåkledde fra Tillerbyen nektet å gi opp. Etter 18 minutter sendte Christian Ovesen Magnus Bleivik Wist i bakrom, og sistnevnte vant duellen med keeper og utlignet til 1-1.

Til tross for en god Tiller-periode, var gjestene fra Nord-Østerdal straffende da de tok tilbake ledelsen etter 29 minutter med en heading fra seks meter på et innlegg fra høyre.

Kryssfestet i veien

Det purunge Tiller-laget var nok en gang flankert med seks G16-spillere, og foruten to av vertenes bedre spillere i yngstemennene Didrik Tingstad og Sindre Olufsen (14), hadde resten av blåtrøyene verken styrken, kreativiteten eller gløden til det eldre Alvdal-laget, som utnyttet en forsvarsfeil etter 68 minutter og la på til 1-3 alene med Løvø.

Ti minutter før full tid kunne Preben Holm Aunes suser fra 15 meter skapt et nytt håp, men forsøket smalt i kryssfestet.

Fem minutter senere fjernet de hvitkledde gjestene all tvil til side med sin 1-4-scoring fra kloss hold.

G19: Tiller IL 1 (1) - (2) 4 Alvdal IL