- Noen må ta til fornuft snart

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jul 2020

Ranheim-spiller og Tiller-gutt Michael Karlsen håper han kan se seniorkamper på TOBB Arena Sør i løpet av året.

Michael Karlsen fra Tiller spiller til daglig for Ranheim. Bildet er fra et oppgjør i 2019.


Mandag kveld snudde Karlsen kampen for Ranheim i hjemmemøtet med Grorud i OBOS-ligaen. Fra ellevemetersmerket var spydspissen fra Tonstad iskald og sendte vertene i en 4-3-ledelse før kampen til slutt endte 5-3 på overtid.

Dermed var nok en trepoenger sikret for laget fra fjæra, den andre på like mange kamper, men det var mer enn bare 90-minutteren som var i hodet på Michael.

- Det er merkelige greier når voksne ikke kan få lov til å spille fotball når alt annet er åpent for tiden. Det blir også fortalt fra helsemyndighetene at kontakt i fotball ikke er bekymrende for økende smitte. Jeg håper noen tar til fornuften snart, for dette henger rett og slett ikke på greip, forteller Karlsen etter kampslutt.

Tiller-keeper Christian Grindvold var en av flere som deltok under innmarsjen på Grorud-kampen etter initiativ fra Ranheim for å vise at fotballfamilien står samlet om oppstart for hele breddefotballen, noe Karlsen syntes var flott å se.

- Flere klubber var representert før kampen, og det varmet virkelig å se hvordan den trønderske fotballfamilien støtter opp om hverandre i denne saken.

- Jeg gleder meg som alltid til å ta turen innom TOBB Arena Sør for å se Tiller spille, men jeg håper da at det er lag som spiller, formidler angrepsspilleren, som har en siste bønn å komme med til deg som voksen Tiller-spiller:

- Hold ut litt til. Sammen skal vi klare å få myndighetene til å ta til fornuften. Jeg er sikker på at kampene kan starte opp for alle i løpet av august.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Michael og resten av Ranheim-gjengen lykke til i årets sesong.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline