Målrikt uavgjortresultat

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jun 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17 spilte internkamp torsdag kveld, og det ble mange mål og flott spill.

En av mange tøffe dueller mellom Emilie Jørgensen Leer (i blått) og Viktoria Vestavik.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde opprinnelig tenkt å spille en treningskamp mot et annet Tiller-lag, men ettersom det fortsatt er strenge smittevernsregler, ble denne utsatt til 1. august.

Derfor bestemte J17-gjengen å spille internkamp mot hverandre i kjent kampstil. Begge draktene var hentet frem, og dommer var leid inn for anledningen.

Det var noen utilgjengelige spillere som var bortreist, så kampen ble spilt i 9er-format med 11er-mål og varte i 2 x 30 minutter.

Tre mål på et par minutter

Etter en jevn og nokså rolig åpning på internoppgjøret, blusset det raskt opp i tøffere dueller og solid angrepsspill.

Emilie Jørgensen Leer fikset 1- og 2-0 til det blå laget fra kloss hold etter innlegg fra høyre før Synne Aunehaugen reduserte til 1-2 fra skrå vinkel kort tid etterpå.

Karine Ornæs Midjo la på til 3-1 alene med keeper, men det hvite laget hadde mer krutt på lager. I løpet av to minutter hadde de utlignet etter to nesten identiske scoringer. Først snappet Vilde Bjørgård Kristiansen ballen inne på blå sin halvdel, stormet mot mål og satte ballen sikkert i duell med keeper. Sekunder senere gjorde Thea Arnegård Kulvik nøyaktig det samme.

Leer-hattrick og Olufsen-dobbel

Lagene var like langt til pause, og etter sidebytte fulgte de hverandre tett som hagl.

Hvit gikk opp i ledelsen etter at Rikke Sofie Olufsen satte ballen elegant i lengste hjørne på et innlegg fra venstre, men så var det et hardt langskudd fra Hejar Kara som sørget for utligning og 4-4 få minutter senere.

Målsjansene dundret begge veier, og det var tydelig at begge lagene ønsket å vinne.

Sofie Graabak hamret inn 5-4 til blå på et hjørnespark, men så fintet Arlinda Shala bort sin motspiller og fikset 5-5 fra nært hold.

Jørgensen Leer var iskald alene med målvakt og sendte blå nok en gang i ledelsen til 6-5, men rett før sluttsignalet dukket Olufsen opp igjen og fastsatte sluttresultatet til 6-6.

Dermed fikk de lovende J17-spillerne endelig teste seg på en relativ stor bane, og det vistes utrolig godt at dette var en fornøyelig kveld i sommervarmen på TOBB Arena Sør.

Med mange mål og solid angrepsspill i store perioder, er det bare å glede seg til de fremtidige kampene.

Etter kampen fortsatte det fra elleve meter. Lagene måtte skilles fra straffemerket der blått lag vant knepent.

Takk til Lars Smemo som dømte dette internoppgjøret.