Kategori

Slik blir straffekonken dekket

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2020

Tekst på hvert resultat, mulighet for streaming og sosiale medier får kjørt seg.


De blåkledde fra Tillerbyen inviterer sine eldste lag til en høyinteressant straffesparkkonkurranse under strenge smittevernsregler lørdag fra kl.12.00 på TOBB Arena Sør.

Dessverre ble det klart tidligere på fredag at klubben ser seg nødt til å fysisk stenge portene for å unngå masseansamling av tilskuere.


Dermed settes Tiller Media i beredskapsalarm.


Resultatoppdatering

I et innlegg som blir publisert lørdag morgen på tillerfotball.no vil interesserte finne en oversikt over kampene som vil bli oppdatert med resultater så fort som mulig etter kampslutt.


Sosiale medier

Gjennom hele dagen vil man finne oppdateringer i våre sosiale kanaler. Videosnutter, bilder, avstemninger - vi skal gjøre så godt vi kan.


Streaming

Det er klart at finalen mellom de to beste lagene vil bli strømmet direkte på vår Facebook-side. Finalen har estimert kampstart kl.14.45.

Strømming av andre kamper vil etter alt å dømme ikke skje grunnet kapasitetsutfordringer, men man vet jo selvfølgelig aldri.


Vi ønsker våre lag masse lykke til i årets første konkurranse på TOBB Arena Sør, og vi håper vårt trofaste publikum får med seg mye av det som skjer ved hjelp av digital teknologi.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline