- Har vært en fryd

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2020

J17-trener Rune Olufsen forteller om stort oppmøte og god stemning etter fire spesielle treningsuker.

Savnet etter kamper og vanlige treninger er der, men det meldes om positive tilstander i Tiller.


De blåkledde fra Tillerbyen vil aldri legge seg ned uansett årstid. Nå gjelder det også i en spesiell periode.

Etter en tøff beskjed å få torsdag 12. mars, at all fotball ble regelrett forbudt på ubestemt tid grunnet koronaviruset, våknet en ekstra stor gnist hos hovedtreneren og resten av teamet.

- Det ble jo svært spesielt å gå fra full trening til absolutt ingenting. Vi har et stort ansvar overfor alle spillerne, så vi begynte med en gang å holde opp engasjementet med flere forskjellige segmenter i vår Facebook-gruppe. Det virket som om det ble veldig godt tatt imot.

Videre forteller Olufsen om noen merkelige følelser da forbudet om treninger ble opphevet.

- Vi måtte vente i tre uker, men det har rett og slett vært en fryd å se alle sammen tilbake på treningsfeltet igjen. Vi har hatt treninger med god avstand og maks fem spillere i hver gruppe, men det har vært bare smil å se. Selv om man ikke kan være i kontakt med hverandre, har det å treffes igjen vært et stort savn for alle.


- En strålende spillergruppe

Hovedtreneren legger ikke skjul på hva som har holdt opp motet for de ivrige jentene.

- Vi har alltid hatt trua på at vi skal tilbake i vanlig fotballtrening snart igjen. Det har vært tilnærmet fullt oppmøte på hver trening, og vi har trent mye forskjellig. Med varierte øvelser og mengde samt en veldig sammensveiset konkurransedag, har det ført til at engasjementet har vokst i hele laget.

- Det har virkelig vært en fantastisk stemning, og all skryt til en strålende spillergruppe og ikke minst et herlig trenerteam. Vi har lært mye i denne korte perioden, sier den tidligere Tiller-spilleren.

Nå ser han, i likhet med hele Norge, fram til torsdagens avgjørende uttalelse fra regjeringen vedrørende kontakttreninger og oppstart.

- Vi hører mye om alt nå om dagen, men vi krysser fingrene for at vi får gode nyheter på torsdag. Jeg vet at vi uansett kommer til å fortsette å trene innenfor det gjeldende regelverket fordi spillergruppa ønsker det så mye.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline