Ønsker gode nyheter på torsdag

Postet av Marius L. Larsen den 25. Apr 2020

Tiller Idrettslag Fotball håper på godt nytt førstkommende torsdag.

Foreløpig har kamper blitt lagt på is.


Det har vært flere nye, krevende dager for våre spillere, trenere, foreldre og frivillige. På torsdag kom beskjeden om at aldersbestemt Norgesmesterskap (NM) blir avlyst i årets sesong. For vår del gjaldt det i samtlige årsklasser; J16, G16, J19 og G19.

I dag kom beskjeden om at alle arrangement over 500 personer ikke kan bli avholdt før 1. september. Da har fristen blitt flyttet fra 15. juni.

For de blåkleddes del gjelder dette blant annet Skandia Cup og Norway Cup, to turneringer mange av våre lag har som tradisjon å delta i. I tillegg er alle andre utenlandske ungdomsturneringer avlyst for året.


Les også: - Selvsagt er det viktig at vi spiller fotball i 2020, sier fotballpresident Terje Svendsen


Skryt til trenerne

Men nå håper vi inderlig på gode nyheter fra myndighetene. Torsdag 30. april kommer det en uttalelse vedrørende arrangementer under 500 tilskuere og eventuelle nye forholdsregler når det gjelder kontakt mellom personer.

For Tillers del handler dette om det vil være mulig å komme tilbake i vanlig treningshverdag uten restriksjoner på fem spillere i grupper og med to meters avstand.

Samtidig vil vi rette en stor takknemlighet til våre dyktige trenere som følger dagens reglement. Selv med strenge regler, ser vi at våre spillere møter opp i hopetall på treninger med blide ansikter og en stor innsatsvilje - hver gang.

Treningene er morsomme, lærerike og inspirerende.

Takk for deres fantastiske bidrag i en vanskelig tid.


Nå venter vi på torsdag med kryssede fingre.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline