10 år som Tiller Media

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2020

Den 25. november 2010 startet det man nå kan betrakte som et eventyr.


På denne dagen for ti år siden startet det som selv ble kalt for "en ny æra for Tiller Fotball", da det første innlegget på en ny nettside ble publisert.

Herrelaget hadde en måned tidligere rykket opp til 2. divisjon, og Alexander Sotberg og Marius Larsen, som begge spilte på laget, gikk sammen for å etablere en ny hjemmeside for laget - vel fortjent.

Kort tid senere kom også Rune Meyer med i den etter hvert så berømte "avdelingen" med sitt fokus på G19.

I 2012 kom det så mange meldinger fra lagledere og foreldre på andre lag at undertegnede valgte å endre fra tillersenior.com til tillerfotball.no i samarbeid med klubben.

I 2014 og 2015 hjalp også fotograf Robert Magnussen til med flotte bilder.

Den nye offisielle hjemmesiden for en klubb i sterk vekst var for alvor i gang.

Selv om mediaavdelingen gikk fra å være tre personer til to og deretter kun én etter det første året, har man oppdatert hverdagen til så å si samtlige Tiller-lag i konkurranseklassene gjennom et helt tiår.

Det er helt på frivillig basis, uten noen form for ekstra utdannelse, og med eget utstyr og et stort engasjement.


I dag er de blåkledde fra Tillerbyen den breddefotballklubben i hele Trøndelag som er soleklart størst i sosiale medier og på hjemmeside.

Den klubben DU er en del av, altså.

På en helt vanlig kampdag kan bortimot 1000 forskjellige personer klikke seg inn på saker for å lese seg opp til det neste storoppgjøret for våre to A-lag.

10 % av dem ergrer seg sikkert over at vi overhodet ikke er nøytrale i påfølgende kamprapporter eller i andre gladsaker.

Men de kan allikevel glede seg over at vi i det hele tatt produserer mange saker om breddefotballen uansett årstid. Det er ikke mange av oss - om noen.


Tiller Idrettslag Fotball har satt en helt ny standard for oppdateringer av en breddeklubb gjennom mange års hardt og produktivt arbeid.

Men det har kostet. Det er svært mange timer som ligger bak - flere enn de fleste aner. Finurlig vinkling på tekster, bruk av enorme visuelle effekter og god timing på publisering. Det har blitt brukt utallige kvelder og helger på bekostning av andre interesser.

Det har blitt som et eventyr, som har en start - og en slutt.


Men først og fremst er det nå på tide å feire 10-årsjubileum med glans, brask og bram.


Det hadde vel de færreste trodd.


Gratulerer så mye med dagen til oss selv.


Utover dagen kommer det mer lesing fra en lang historie. Her er det mye å ta tak i.


Mvh,
Marius Lundhaug Larsen
Frivillig siden 2010


Slik så det aller første innlegget ut på den gang tillersenior.com 25. november 2010.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.