G19: Tiller 2 - 5 Heimdal

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): For tredje gang på rad tok de blåkledde fra Tillerbyen ledelsen først, men igjen måtte de gi tapt til slutt.

14-åringene Sindre Olufsen (t.v.) og Didrik Tingstad var to av Tillers bedre spillere mot Heimdal, men kunne ikke forhindre tap. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Hjemmelaget åpnet kampen med et realt smell, da Sindre Brå Henden skrudde et innlegg (eller skudd?) fra nærmest død vinkel rett i motsatt kryss og i mål etter 22 sekunder.

Tiller la seg ikke lavere av den grunn, og de straffet Heimdal på en kontring da Preben Holm Aune fikset 2-0 før sju minutter var spilt.

Etter 18 minutter hamret kaptein Martin Vårhus Thrana et frispark fra 20 meter rett i tverrliggeren, og typisk Tiller denne sesongen så reduserte Heimdal til 1-2 få minutter senere.

Sekunder før pause utlignet gjestene på en heading på bakre stolpe.

Raknet i andre omgang

Andre omgang fikk seg en støkk allerede fem minutter uti den, da blåtrøyene havnet under etter at Heimdal snappet opp en retur fra keeper Tobias Løvø.

Purunge Tiller holdt så følge i mange minutter, men mot et mer innsatsvillig Heimdalslag skulle det bli i det tøffeste laget.

De grønnkledde gjestene satte inn 2-4 med 18 minutter igjen å spille, før de punkterte kampen fullstendig med sin 2-5-scoring sju minutter før full tid.

PS! Halve Tillers kamptropp besto av G16-spillere, der Sindre Olufsen og Andreas Slørdahl fikk sin juniordebut.

G19: Tiller IL 2 (2) - (2) 5 Heimdal IF
1-0 Sindre Brå Henden 1'
2-0 Preben Holm Aune 7'