Kategori

En nasjonal dugnad

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mar 2020


12. mars 2020 vil være en alvorlig merkedag i historien. For første gang i fredstid må deler av Norge stenges grunnet koronaviruset.

Dette inkluderer all idrettslig aktivitet.

Torsdag formiddag kom først nyheten om at all breddefotballaktivitet, inkludert aldersbestemt NM og Landslagsskolen, opphører med umiddelbar virkning. Dette inkluderer treninger, kamper og andre samlinger. Vedtaket gjelder ut april måned.

Senere kom beskjeden om at all toppfotballaktivitet, herunder Norsk Tipping-ligaen hvor vi har vårt herrer A-lag, stanser all kampaktivitet til 15. april. I samråd med Divisjonsforeningen tar herrelaget fri fra treninger til en oppdatering kommer på mandag.

Samtidig ble det meddelt fra NFF at NM-kvalifiseringen for menn, som egentlig skulle ha gått av stabelen neste helg for vår del, avlyses slik situasjonen har blitt. I stedet går de 128 beste lagene fra 2019-sesongen inn i NM ordinære runder som spilles senere enn oppsatt. Blant de lagene finner vi Tiller.

Torsdag ettermiddag ble det varslet at alle skoler og barnehager stenges i hele landet. Samtidig stenges alle idrettsanlegg og gymsaler.

Årsmøtet i Tiller Idrettslag blir flyttet til senest 15. juni.


Hva skjer nå?

Tiller Idrettslag Fotball forventer at lagene, spillere som trenere, følger de siste vedtakene. Samtidig har vi full forståelse for at våre spillere ønsker å trene. Egentrening er derfor et godt alternativ for de som ønsker det.

Inntil annen beskjed blir gitt, oppfordrer vi sterkt til å følge med på daglige beskjeder som myndighetene gir.

Kommer det oppdateringer vedrørende virussituasjonen, vil vi også meddele dette videre til våre medlemmer.

Nyttige lenker:
Idrettsforbundet
Helsedirektoratet
Helsenorge
Folkehelseinstituttet
Trondheim kommune


Dersom noen spillere, trenere eller foreldre/foresatte ønsker å ta kontakt med oss i klubben, er det fullt mulig å gjøre det:

Styret: fotball@tiller.idrett.no
Sportslig utvalg: sportslig.fotball@tiller.idrett.no
Mediaansvarlig: marius_whu@hotmail.com 

I sosiale kanaler er vi å finne på @tillerfotball.


Vi lover å svare så raskt vi kan.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.