Knepent tap for Strindheim TF

Postet av Marius L. Larsen den 29. Feb 2020

RUTA ARENA (LEANGEN): Våre beste menn misbrukte store sjanser i en målrik treningskamp lørdag ettermiddag.

Magnus Kristoffersen er endelig tilbake for fullt. Han noterte seg for to flotte scoringer.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen åpnet bra mot et godt Strindheim-lag, men Jonathan Smerkerud Frønes' styring fra kloss hold endte med redning fra keeper.

Rett etterpå, etter bare sju minutter, tok hjemmelaget ledelsen på et godt opprullet angrep som Tiller ikke klarte å klarere, og skuddet fra ti meter havnet i nettmaskene.

I det 25. minutt utlignet Magnus Kristoffersen på et flott skudd fra 22 meter, men gleden ble kortvarig. Få minutter etterpå tok Strindheim ledelsen på ny da Tiller stusset ballen i eget mål på et hjørnespark.

Dobbel fra Kristoffersen

Tiller skapte en rekke med store muligheter etter dette. Gard Ragnar Killingberg skjøt midt på keeper etter å ha kommet alene gjennom og både Espen Mathiassen og Andreas Druzkowski headet utrolig nok utenfor mål på hjørnespark etter å ha stått helt alene.

Selv om Strindheim økte ledelsen til 3-1 rett før pause, startet Tiller den andre omgangen best. Den var kun ti minutter gammel da Magnus Kristoffersen nok en gang sendte hvittrøyene i jubelrus på et nytt langskudd.

Hjemmelaget tok tilbake tomålsledelsen ved å sette inn 4-2 på straffespark halvveis i omgangen, men Tiller ga seg ikke. Både Robin Hermanstad og Frønes hadde gylne målsjanser i sluttminuttene, men effektiviteten foran mål var ikke på plass denne lørdagen.

Det endte dermed med et knepent tap for byrivalen fra nordøst, og en vesentlig bedring fra forrige treningskamp som endte 0-7 for 2. divisjonslaget Levanger.

Se oversikt: herrelagets treningskamper i vinter