Postet av Marius L. Larsen den 16. Feb 2020

J17 seiret i begge sine treningskamper over Ranheim søndag ettermiddag.

Rikke Olufsen scoret søndagens første mål i Ranheimsfjæra.

De blåkledde fra Tillerbyen er godt i gang med sine sesongforberedelser, og en av dem var J17s to kamper mot Ranheim i Ranheimsfjæra denne søndagen.

Den småvarme februardagen startet med J17-1s oppgjør mot vertenes førstelag, og etter en noe rotete åpningsperiode, tok Tiller mer over kampbildet.

Selv om det var en sjansefattig første omgang, hadde begge lag et par muligheter hver. Tiller-keeper Ayla Latifi reddet to sjanser alene mot angriperen, mens Vilde Hulaas Grøseth var nærmest med et skuddforsøk utenfor 16-meteren.

I andre omgang hamret Grøseth ballen i tverrliggeren, mens Ranheim fortsatte å benytte bakrommet, selv om keeper Emilie Leivik hadde god kontroll på det som kom.

Tiller begynte å dominere fremover også, men avgjørelsen falt ikke før det var igjen ti minutter. Et innlegg fra Leona Gutji Fjeldsø havnet på bakre stolpe, og der dukket Rikke Olufsen opp og styrte inn 0-1, som også ble sluttresultatet.

Kulvik og Halseth i storslag

Rett etterpå startet J17-2s oppgjør mot Ranheim 2, og der var det i perioder mye frem og tilbake.

Begge lag hadde store sjanser foran mål. Ranheim kom til mange gode innleggsmuligheter, og Tiller manglet det lille ekstra inne i 16-meteren for å sette inn kampens første mål.

I andre omgang kunne Sandra Vilvang Halseth ha sendt Tiller foran, men forsøket alene med keeper gikk like utenfor.

Men endelig løsnet det. Midtveis i omgangen satte Thea Arnegård Kulvik inn 0-1 etter strålende forarbeid av Halseth, før nevnte Sandra doblet ledelsen fem minutter senere med et innlegg som gikk rett i mål.

I motsatt ende hadde keeper Matilde Høyem Grove to solide en-mot-en-redninger, men det var lite hun kunne gjøre da hjemmelaget stanget kontant inn 1-2 på et hjørnespark helt på tampen.

Flere mål ble det ikke, og dermed fikk Tiller med seg både gode prestasjoner og resultater i årets første dueller.