Myrvold i A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jan 2020

Fredrik Alexander Myrvold (15) tas opp i A-stallen.

Hovedpersonen rett før sin debut i Norsk Tipping-ligaen i fjor.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å kunne meddele at 15-årige Fredrik Myrvold har signert en A-lagskontrakt.

Myrvold ble Tiller-historiens nest yngste herrespiller da han debuterte i 3-1-seieren over Ranheim TF 2 i oktober i fjor, og bare et par uker senere fikk han en ny kamp borte mot Orkla.

Faktisk skapte angrepsspilleren så store overskrifter etter høstens framgang at en eliteserieklubb sør for Trondheim kom med et konkret tilbud før jul.

Hans nåværende valg er å bli i den blå bydelen og på TOBB Arena Sør, noe vi er veldig glade for.


- Ekstremt dedikert

Hovedtrener Simon Hustad Evjen bruker store ord for å fortelle om sin yngste spiller i troppen.

- Fredrik har trent med oss siden høsten, og fikk også sjansen i kamper på slutten av sesongen. Vi skal fortsette å tilrettelegge for hans utvikling på best mulig måte, med en passende miks av treninger og kamper på ulike nivåer som gir han best mulig balanse mellom mestringer og utfordringer.

- Fredrik er en svært spennende spiller med veldig gode dribleferdigheter og mye fotballklokskap. Men aller først og fremst er han en ekstremt dedikert og seriøs spiller som setter fotballen veldig høyt og gjør det som skal til for å utvikle seg. Det blir spennende å følge både han og de mange andre lovende spillerne i klubben i de kommende årene, sier Evjen.


Vi gratulerer Fredrik med en plass i A-stallen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline