Kretsmester og mester

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jan 2020

Tiller avsluttet sin egen cup med storeslem. Her er oppsummering av helga.

Gull til gutta fra sørsida. Foto: Simon Hustad Evjen.


De blåkledde fra Tillerbyen avslutter januar på en stor høyde etter pokalfangst i Tiller Futsal Cup, men det var også flere lag i aksjon i Malvikcupen i Abrahallen.

G16 røyk ut av gruppespillet på fredagskvelden, mens J13 vant sin gruppe og skulle spille sluttspill på lørdag. Der ble det tidlig stopp i åttedelsfinalen mot Ranheim (1-2).

Videre hadde Tiller også lag i sluttspillet i J15- og J17-klassen. Det ene J17-laget tapte knepent på straffesparkkonkurranse i åttedelsfinalen, mens det andre J17-laget måtte se seg slått 2-1 i kvartfinalen.

J15 gikk nesten hele veien. Med walkover-seier i åttedelsfinalen, var det langt tøffere i kvartfinalen mot Astor, men Tiller vant 3-1.

Dessverre ble det nok et tap på straffespark. I semifinalen mot Ranheim kom Tiller til kort og ble utslått.


Vi gratulerer med en herlig innsats i Abrahallen!


Se resultater fra Malvikcupen her


Aavik-trippel ga gull

På hjemmebane i Tiller Futsal Cup skulle det gå straka veien til pokalskapet.

I G19-klassen gikk to av fire Tiller-lag videre til sluttspillet på søndag, og begge lagene imponerte ved å ta seg til hver sin semifinale. Der kapret Tiller 1 sin velfortjente finaleplass, og i oppgjøret om den største pokalen, var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne.

Tobias Aavik hamret inn et regelmessig hattrick mot laget fra Kolstad Fotball, og gutta fra sørsida vant dermed fullt fortjent 3-0.

Tiller 3 kom til slutt på 4. plass.


Vi gratulerer våre lag med strålende prestasjoner!


Stuedahl sikret KM-tittel

Samtidig var også J19 i aksjon i duellen om kretsmesterskapet. Tillers tre lag avanserte til kvartfinalene på søndag, der to av dem nådde semifinale.

Tiller 2 slo eliten fra Trondheims-Ørn mens Tiller 1 tapte for Utleira. Tiller 1 tok imidlertid skalpen på Trondheims-Ørn ved å vinne bronsefinalen 3-2.

I finalen ble det svært spennende mot Utleira, men vinnermålet fra Louisa Stuedahl var nok til å sørge for en sterk 1-0-seier.


Vi gratulerer med gull og bronse i J19-KM!


Se resultater fra Tiller Futsal Cup her


I 1. divisjon futsal herrer ble det to tap på søndag i Ladehallen, 0-1 for NTNUI og 0-4 for Trondheim Troll.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline