Pokalfangst i egen cup

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jan 2020

Tiller imponerte stort i Tiller Futsal Cups første helg, og G16 kvalifiserte seg til 0. divisjon. Her er oppsummering av helga.

Emilie Leer (i midten) jubler over hennes første av to finalescoringer som sikret J15 gull i Tiller Futsal Cup.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde store øyeblikk på flere plasser sist helg, og det hele startet i egen turnering i KVT-hallen, Rostenhallen og Kotenghallen.

Våre ferske 13-åringer spilte sin første cup i konkurranseklassene, og der ble det et blått gull på imponerende vis.

Blant fire G13-lag, var det Tiller 1 som kom lengst. I kvartfinalen beseiret de Strindheim 2-0 før Trygg/Lade 1 ble slått 4-0 i semifinalen. Finalen mot Trygg/Lade 2 var en spennende affære som Tiller gikk seirende hele 6-0 ut av.

I J13-klassen ble det B-sluttspill på begge Tiller-lagene, der Tiller 2 måtte se seg knepent slått 1-0 av Ranheim i B-finalen.

J15 til topps

Tiller stilte også to lag i J15- og tre lag i J17-klassen, der alle utenom ett J17-lag avanserte til sluttspillet på søndag.

Spesielt imponerende var det av J15-2. De hadde Gimse i knestående i en svært nervepirrende kvartfinale som måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse, der Gimse tok det lengste strået.

Men Gimse måtte se seg slått av Tiller 1 i semifinalen, da Karine Ornæs Midjos kanon i krysset minuttet før full tid var det som skilte lagene.

I finalen mot Utleira var det et heltent Tiller-lag som straffet oransjtrøyene etter bare 20 sekunder, da målsniken Emilie Leer avsluttet et praktfullt en-touch-angrep.

Tiller hadde de største sjansene, og seks minutter før slutt la Leer på til 2-0 før Sandra Vilvang Halseth fastsatte finalen med sin 3-0-scoring fra kloss hold.

Internduell i J17-klassen

Dramatikk skulle det også bli i J17-klassen. De to lagene som spilte sluttspill på søndag skulle møtes i semifinalen til et heftig innbyrdes oppgjør.

Tiller 1, bestående av det eldste laget, hadde ballen klart mest mot det yngre Tiller-laget. Allikevel var det sistnevnte som hadde de største sjansene, men keeper Tuva Wessel Tvervåg hindret nettsus med flere solide redninger.

Kampen gikk helt til golden goal, og kun få sekunder før hornet gikk, ekspederte en offensiv Vilde Hulaas Grøseth ballen i mål til 1-0 og seier for de yngste.

Finalen mot Flatås ble også nervepirrende. Flatås tok ledelsen tidlig i kampen, men et iherdig Tiller-lag utlignet til 1-1 ved Silje Harmens.

Selv om Tiller hadde usedvanlige store målsjanser i sluttminuttene, gikk også finalen til golden goal. Med bare sekunder igjen å spille, mistet Tiller ballen i angrep og Flatås snappet den opp og satte inn seiersmålet i et tomt bur.

Allikevel kan våre lag smykke seg med store prestasjoner og titler gjennom denne helga.

Vi gratulerer alle lagene med en fantastisk innsats i første helg av Tiller Futsal Cup!

Se alle resultater her

Svak futsalseriedag

Tiller spilte også kamper i futsalserien i Ladehallen. I 2. divisjon ble det bare én Tiller-seier, mens i 1. divisjon ble det dessverre to tap.

Tabeller:
2. divisjon
1. divisjon

Samtidig var også våre eldste menn i Selbuhallen for å spille Selbu Sparebank Cup. 6. divisjonsspillerne fikk det tøft i møtene med bedre lag, og de måtte se seg slått ut i sluttspillet.

G16 til øverste selskap

Mens G19 kunne juble over en allerede kvalifisert plass i vårens 0. divisjon, spilte de allikevel den siste kvalifiseringskampen mot også kvalifiseringsklare Verdal.

Lagene tok det som en god treningskamp, og Tiller fikk også prøvd flere spillere. Det endte med et hårfint 2-1-tap for de blå, der Jonas Thanem scoret målet i andre omgang.

Samme dag spilte også G16 sin avgjørende kvalifiseringskamp mot Utleira på bortebane. Tiller måtte ha poeng for å være garantert en plass blant de beste lagene i vårsesongen, og de fikk en solid start med Fredrik Flottorp Olsens 1-0-scoring på hjørnespark fra navnebror Myrvold.

I andre omgang kjørte Tiller over sine motstandere, selv om snøen lavet ned på kunstgresset. Sebastian Bjørgmo fikset 2-0 før kaptein Mathias Vinjevoll la på til 3-0. Nhat-Huy Nguyen økte ledelsen til 4-0 før hjemmelaget reduserte helt på tampen.

Tiller vant 4-1 og er dermed klare for 0. divisjon.