Gull i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 2. Des 2019

Mange Tiller-lag i full sving i helga som var, med blant annet gull i bagasjen. Her er vår oppsummering.

Pokaljagende jenter gikk ikke tomhendt hjem denne gangen heller.


De blåkledde fra Tillerbyen utgjorde en nervepirrende futsalhelg i forskjellige haller. Lørdagen startet med seriestart i 2. divisjon herrer i Ladehallen, der Tiller 3 startet med en 3-1-seier over Tiller 2.

Videre tapte tredjelaget for Byåsen Toppfotball, før de slo Gauldal 4-3. Andrelaget slo også nevnte Gauldal 5-3 før de tapte 7-1 for studentene fra NTNUI 2.


Se tabellen i 2. divisjon herrer her


Blandet bedrift for kvinnene

Kvinnene var også i aksjon i 1. divisjon på søndag i samme hall som herrene. Der startet våre beste jenter med en 4-1-seier over Strindheim før det ble et knepent 2-0-tap for serieleder NTNUI 2. De avsluttet dagen med en 6-3-seier i lokaloppgjøret mot Kattem.

Nevnte Kattem skulle imidlertid ble hakket for store i Tiller 2 sin første kamp. Det var kun et straffemål som skilte lagene da Tiller tapte 1-0, og like knepent ble det i dagens siste kamp. I et fysisk oppgjør mot NTNUI 2, utlignet Hege Snåsøy Hovdahl studentenes tidlige 1-0-ledelse, men Tiller måtte til slutt se seg slått 2-1.


Se tabellen i 1. divisjon kvinner her


Best i to finaler

Søndagen skulle uansett ende i gledesrus.

I Flatåshallen deltok J15 med to sterke lag i Flatås Julecup, og begge avanserte til sluttspillet på søndag.

Der møttes Tiller 1 mot Tiller 2, og sistnevnte vant knepent 1-0.

Men blåtrøyene la seg ikke nedpå av den grunn. I bronsefinalen mot Charlottenlund var det enveiskjøring fra start til slutt. Synne Aunhaugen åpnet ballet med å sette en fantastisk suser av et frispark i lengste kryss, og samme spiller både doblet ledelsen og fastsatte sluttresultatet kort tid før slutt.

I finalen mot et nytt Charlottenlund-lag ville ikke det andre Tiller-laget være noe dårligere. De blåkledde hadde kvikke bein, og det viste Vilde Hulaas Grøseth til gangs. Hun dro på et aldri så lite raid fremover i banen, fintet bort to-tre motspillere og fant Hedda Vollan på bakre stolpe som hadde kveldens enkleste oppgave med å sette inn 1-0 med seks minutter igjen å spille.

Flere mål ble det ikke, og Tiller kunne dermed juble over både bronse og gull.


Se resultatene fra Flatås Julecup her

Vi gratulerer med to finaleseire!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.