Tre gullpokaler

Postet av Marius L. Larsen den 18. Nov 2019

Tiller eide futsalhallene i helga, rett og slett.

G14 tok med seg den største pokalen hjem fra Heimdalshallen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en stor helg på de forskjellige hallunderlagene, der Tiller til slutt vant hele tre gull, ett sølv og en bronse.

Vi starter oppsummeringen i Heimdalshallen i Heimdal Indoor, der blåtrøyene var representert i G14-, J17, herrer- og kvinnerklassen.

I herrerklassen gikk det ikke helt veien i gruppespillet fredag kveld. Tiller, som besto av spillere som stiller som Tiller 3 i 2. divisjon futsal herrer i vinter, gikk på nederlag i alle tre innledende kampene og røyk derfor ut.


Nesten for J17

I J17-klassen deltok hele fire lag, to fra 04/05 og to fra 02/03. Tre av dem avanserte til sluttspillet på søndag etter noen spennende innledende kamper. Blant dem vil nok Tiller 1, utelukkende bestående av spillere født i 04 og 05, sin kamp mot Strindheims stjernespekkede 3. divisjonslag huskes best for keeper Ayla Latifis fullstendige avstenging.

Ettersom nevnte lag røyk ut i åttedelsfinalen og de to eldste lagene møttes innbyrdes i kvartfinalen, var det ett lag som var igjen i semifinalen. En 4-1-seier over samarbeidslaget Kristiansund Fotball og sikkert-snart-KBK sørget for en sørsideduell mot Flatås i finalen.

Der ble det imidlertid et svient 1-0-tap på golden goal i ekstraomgangen etter at Tiller ikke klarte å overliste Flatås' solide sisteskanse, så blåtrøyene måtte ta til takke med sølvpokal for denne gang.


Dramatiske sluttspillkamper

I G14-klassen deltok Tiller med tre lag, der ett av dem skulle gå på en vinnerbølge av de sjeldne. Tiller 1 vant samtlige kamper, og da vet man hva det betyr?

Helt riktig. Men det skulle bli dramatisk.

Etter å ha kjørt gjennom gruppespillet med ni poeng og 12 plussmål, ble det en knepen 1-0-seier over Utleira i kvartfinalen.

Enda mer nervepirrende ble det mot Sverresborg i semifinalen. Det var 1-1 og langt inne i ekstraomgangen da blåtrøyene avgjorde og sikret en finaleplass mot Nardo.

Men mot det kretslagsbaserte laget beviste Tiller at de hadde et ekstra gir. Tiller vant fullt fortjent 2-1, og dermed var gullet sikret til å bli fraktet trygt over den rette siden av E6.


Se også: Resultater fra Heimdal Indoor


Kvinnene jublet over studentene

I kvinnerklassen var det ene laget kun ett mål unna å nå sluttspillet, mens det andre hadde vant samtlige kamper for å nå kvartfinaleplass på søndag.

Etter en 5-1-seier over Sverresborg, ble det langt nær spennende mot hardtsatsende NTNUI Futsal i semifinalen. Ekspertene ville ha det til at dette egentlig var finalen, og med 0-0 etter full tid, måtte det golden goal til for å sikre en vinner.

Det ble de blåkledde fra Tillerbyen etter scoring av Thale Hinsverk, og dermed ventet en finale mot NTNUI Futsals andre lag.

Suzanne Maduga sendte Tiller i føringen etter sju minutter før Hinsverk doblet ledelsen med kort tid igjen å spille.

Det er også verdt å bemerke seg at Kaisa Øien Aune, til vanlig utespiller som steppet inn som keeper i Silje Strømsnes Kvingedals skadefravær, hadde en glimrende redning i sluttminuttene.

Dermed ble det nok et gull i Heimdal Indoor.


Vi gratulerer våre lag med totalt tre gull og ett sølv i Heimdal Indoor i helga!


To pokaler i Skaunhallen

Samtidig var G16 i aksjon i Buvik Cup i Skaunhallen. Blåtrøyene stilte med to lag, og ironisk nok møttes begge lagene i semfinalen på søndag.

Der vant Tiller 1 3-2, og Tiller 2 skulle dermed gjøre opp om bronsen med Utleira. Det klarte de med glans. Tiller 2 vant fullt fortjent 2-0 og kapret bronsen.

Tiller 1 tok imot hjemmefavoritten Buvik i finalen rett etterpå, men det ble egentlig aldri spennende. Trondheimerne vant soleklart 4-0 og kapret det edleste metallet.


Vi gratulerer G16 med gull og bronse i Buvik Cup!


Se også: Resultater fra Buvik Cup


Stopp i 16-dels

Så hvordan gikk det med Sindre Olufsen (20) i Oslo?

Herrelagets habile back deltok på norgesmesterskapet i FIFA på Ullevaal Stadion sammen med 47 andre deltakere, og det var mange jevne og tøffe kamper for vår mann.

Sindre kom til 16-delsfinalen, men der måtte han se seg slått knepent 1-0.


Vi gratulerer Sindre med en knallsterk prestasjon i NM i e-Fotball!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline