Postet av Marius L. Larsen den 27. Okt 2019

Kvinnelaget tapte opprykket til 2. divisjon på bortemål, mens herrelaget avsluttet sesongen med tap.

Selv om sola gikk ned over Tiller lørdag ettermiddag, sto den opp med ny giv søndag morgen.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle være vitne til en anspent lørdag, der det hele startet på Fannremsmoen.

Herrelaget avsluttet årets sesong i Norsk Tipping-ligaen med et bortemøte med nedrykkstruede Orkla, og etter en halvtime spilt tok hjemmelaget ledelsen. Den ble doblet like etter pause, men Oskar Stølan skapte ny spenning med sin 1-2-redusering.

Dog var det orkdalingene som stakk i fra. De vant til slutt 4-1, men måtte allikevel se at de rykket ned.

Tiller endte på 8. plass i 2019-sesongen.

Se også:
Kampfakta Orkla - Tiller
Tabell Norsk Tipping-ligaen avdeling 5

Ingen opprykk

Rett etter kampslutt for herrelaget, var våre beste kvinner i aksjon.

Det var duket for returoppgjøret mot Tynset i opprykkskvalifiseringen til neste års 2. divisjon, men det startet dårlig foran mange tilskuere på TOBB Arena Sør.

Gjestene tok ledelsen før ti minutter var spilt, men Sandra Aardahl Gulstad sørget for balanse i regnskapet med sin utligning fra kloss hold.

Allikevel tok Tynset tilbake ledelsen før pause, men Victoria Sande Petersen var sikker alene med keeper og utlignet til 2-2 kort tid etter sidebytte.

Kampen lå og vippet begge veier. I det 70. minutt satte Tynset inn 3-2, og Tiller måtte ha ny scoring for å vinne sammenlagt.

Det klarte de dessverre ikke, til tross for iherdig innsats i sluttminuttene.

Tiller tapte dermed på bortemål, og det ble ingen opprykk for talentene denne gang.

Men en ny sjanse starter allerede neste år.