Før kampen: Orkla - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Okt 2019

Herrelaget spiller siste seriekamp i årets sesong lørdag ettermiddag.

Espen Johnsen scoret i motsatt oppgjør mot Orkla i april. Vil han gjøre det igjen i siste serierunde?


Orkla FK - Tiller IL
26. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 26. oktober 2019 kl.12.00
Orkla Sparebank Stadion (Fannrem)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 5 grader, flau vind

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen ut til Orkdal for å kjempe om årets siste trepoenger denne lørdagen, og det er ventet et tøft oppgjør mot et hardt presset Orkla-lag.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i slutten av april var to mål i første omgang av henholdsvis Espen Johnsen og Oskar Stølan nok til å sikre en fortjent 2-0-seier, selv om Orkla ga som alltid god motstand.


Stortap mot nedrykkskollega

Også i år har Orkla slitt i feil ende av tabellen gjennom sesongen. De ligger i skrivende stund rett under nedrykksstreken, og er nødt til å vinne over Tiller for å ha en sjanse til å overleve på nivå fire.

De står med kun to seiere etter 17. august. Det var mot hardt pressede Kongsvinger 2 på bortebane (4-1) og Verdal på hjemmebane (3-0).

I forrige serierunde gikk det imidlertid skeis. Borte mot bunnkollega Raufoss 2 ble det et 6-0-tap, noe som førte til at lagene byttet plass før siste serierunde.


Tapte knepent sist

Tiller kommer til denne runden med et siste håp om å karre seg til sjetteplassen på tabellen som gir en inngangsbillett til neste års Norgesmesterskap (1. runde).

Da må blåtrøyene vinne og samtidig håpe at resultatene går deres vei, men det starter med de selv på Fannrem denne lørdagen.

Etter en solid 3-1-seier over Ranheim TF 2 for to uker siden, ble det et skuffende 3-2-tap hjemme for Brumunddal forrige lørdag, der Tiller ledet 1-0.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her


Duo usikker - Myrvold tilbake

Tiller har flere spillere som den seneste tiden har slitt med småskader, men de håper at spillerne tar ut det siste de har i årets sesong.

Både Henning Borgen Gladsø og Espen Johnsen sto over siste fellestrening, men begge håper å rekke kampen.

Det er også ventet at at G16-spiller Fredrik Myrvold, som sto over forrige A-kamp grunnet deltakelse på Team BDO (kretslag), går inn i denne kamptroppen.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline