Før kampen: Tiller - Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 25. Okt 2019

Tiller og Tynset møtes til en avgjørende opprykkskamp lørdag ettermiddag.

De blå står alltid sammen. Premien på lørdag er opprykk til 2. divisjon.


Tiller IL - Tynset IF (2-1)
Andre kamp
Kvalifisering til 2. divisjon kvinner
Lørdag 26. oktober 2019 kl.14.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 6 grader, flau vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Tynset fra Nord-Østerdal velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne lørdagen.

Tiller tar med en god dose selvtillit og en svært fortjent 2-1-seier over forhåndsfavoritten inn til returoppgjøret. På Nytrømoen gras forrige lørdag havnet Tiller under 1-0 på en kontring før en time var spilt, men utover i kampen våknet de blå.

I det 90. minutt utlignet kaptein Andrea Holm Aune, og fire minutter på overtid fastsatte yngstejenta Hedda Stuedahl-Karlsen sluttresultatet til 2-1.

Det endte med herlige jubelscener blant spillere, trenere og de mange supporterne som hadde tatt turen sørover.


Bortemål teller

Men Tiller er godt vitende om at ingenting er avgjort etter halvtid. Fremdeles skal 90 minutter med fotball spilles før man får en avgjørelse.

Minst.

Slik er nemlig reglene i andre kvalifiseringskamp:
- Tiller leder 2-1 fra første kamp
- Skulle Tiller tape 1-0, spille uavgjort eller vinne, rykker Tiller opp til 2. divisjon
- Ved et eventuelt opprykk til 2. divisjon, vil også Tiller 2 rykke opp til 3. divisjon
- Blir sluttresultatet 1-2, blir det ekstraomganger
- Bortemålene teller - også i eventuelle ekstraomganger


Kom på TOBB Arena Sør tidlig

Det er ventet mange tilskuere på TOBB Arena Sør denne lørdagen. Det er også fullt mulig at rekorden fra seriekampen mot Strindheim i mai blir slått (174 tilskuere), etter at både klubb og enkeltpersoner har skapt stor blest om kampen den siste uken.

Det er meldt et fantastisk høstvær i gode omgivelser, det er åpen kiosk og selvfølgelig gratis inngang, så vi håper alle kommer til arenaen så tidlig som mulig for å vise sin støtte for de blåkledde fra Tillerbyen.

Flere dugnadsivrige personer har komplettert stolrekkene på tribunen i løpet av de siste dagene, så nå er det en mer behagelig sitteplass for flere skuelystne.

TOBB Arena Sør er også den eneste plassen man får sett kampen direkte. Tekstoppdatering vil man som alltid finne på Twitter dersom man befinner seg utenbys.


Les også: - Andre omgang gjenstår


Fortsatt favoritt

Tynset kommer til denne kampen etter mest sannsynlig en god treningsuke, og de har varslet i sine sosiale kanaler at de stiller med en supporterbuss som tar turen til Trondheim.

Gjestene fra Nord-Østerdal er fortsatt klare favoritter til å rykke opp etter at de tapte opprykket på målstreken i fjor, og man forventer et aggressivt og offensivt Tynset-lag fra start av.

Etter å ha tapt forrige oppgjør på egen hjemmebane, er det nå briste eller bære for de rødkledde.


Alle tilgjengelige

Tiller har hatt en strålende treningsuke etter suksessen på Nytrømoen forrige lørdag, og nå har de planer om å ta skalpen for godt.

Vel vitende om at Tynset må score minst to mål for å ha en sjanse til å ta sammenlagtledelsen på Tiller, blir det spennende å se hvordan de blå stiller opp fra start av.

Med landslagsspiller Mari Kristine Vik tilbake på norsk jord og flere andre som er tilgjengelige, kribler det litt ekstra for de 18 spillerne trenerteamet velger ut.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.