Ett poeng fra toppen

Postet av Marius L. Larsen den 7. Okt 2019

Søndagen bød på mange spennende dueller, der en toppkamp i G16-klassen var et av høydepunktene.

Thea Arnegård Kulvik (13) scoret to da J14 slo Gimse i toppkampen. Bildet er fra en tidligere kamp i år.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon gjennom fire spennende kamper på TOBB Arena Sør på søndag.

Det hele startet med et nervedrama for G14-1. De tok imot Trond 2, og da Dawit Mulugeta sendte blåtrøyene i en tidlig 1-0-ledelse, trodde man at de blå skulle stikke fra.

Men Trond svarte før pause. Selv om Serwer Heshjar tok tilbake ledelsen, utlignet gjestene nok en gang.

Stillingen sto seg helt til minuttet før slutt. Da dukket nemlig Mulugeta opp igjen og satte inn 3-2 til ellevill jubel.

J14 seiret, G16-1 uavgjort

Rett etterpå var kvinner A i aksjon mot Byåsen KF 2. Blåtrøyene tok ledelsen før to minutter var spilt ved Thale Hinsverk, og samme person skulle ende opp med et hattrick kort tid etterpå.

Tiller vant til slutt 9-0 og avsluttet som en suveren avdelingsvinner i 3. divisjon. Om drøyt to uker starter kvalifiseringen til 2. divisjon mot Tynset.

Deretter var det J14 sin tur. De møtte Gimse til et toppoppgjør i 1. divisjon, og Vilde Bjørgård Kristiansen sendte Tiller foran etter bare sju minutter. Før pause doblet Thea Arnegård Kulvik ledelsen, og Gimse klarte ikke å henge med på den blå bølgen.

En strålende fotballkamp endte til slutt 3-0 etter nok en scoring av 13-årige Kulvik. Dermed trenger Tiller kun ett poeng i siste seriekamp borte mot Verdal etter høstferien for å sikre avdelingsseieren og kretsmesterskapsfinale.

Det siste som skjedde på TOBB Arena Sør denne dagen var G16-1s toppkamp mot Stjørdals-Blink i 0. divisjon. Gjestene fra nord i Trøndelag ledet til pause, men to raske scoringer fra Petter Selvaag Solbakken og Sondre Aarsbog Weiseth snudde kampen kort tid etter sidebytte.

Dessverre for hjemmelaget utlignet bortelaget helt på tampen, slik at det ble 2-2 og ett poeng hver.