Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget svarte på tiltale og skaffet seg et viktig poeng lørdag ettermiddag.

Sindre Welo (i midten) utlignet på et straffespark sent i kampen.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte ikke en altfor underholdende kamp mot et standhaftig Melhus-lag denne lørdagen.

Det var tett og jevnt med mange tøffe dueller, og det skjedde ikke noen ting før i det 26. spilleminutt. Espen Mathiassen rundet keeper fra svært skrått hold etter et innlegg i feltet, men forsøket havnet i nettveggen.

Ti minutter før pause mistet Tiller både initiativet og ballen. Langt inne på egen halvdel snappet Melhus den lille kula og kontret inn 1-0.

Tiller straffet gjestene

Melhus var kanskje hakket hvassere i starten av andre omgang, men etter et kvarter begynte kampen å snu om helt.

Robin Hermanstads gode forarbeid og innlegg holdt på å treffe Ole Jørgen Stegavik på bakre stolpe, men han var bare centimetere unna å skli inn utligningen.

I det 72. minutt ble Hermanstad felt av gjestenes keeper og fikk straffespark. Sindre Myrvold Welo var like iskald som høstkulda og utlignet til 1-1.

Store sjanser til å avgjøre

Da skulle blåtrøyene våkne for alvor.

Tiller gikk rett i angrep etter avsparket, men Stegaviks forsøk gikk midt på keeper. Like etterpå holdt han på å få med seg ballen alene gjennom, men en Melhus-forsvarer fikk avverget.

Kort tid etterpå fikk Mathiassen en gyllen mulighet fra fem meter, men ballen føyk over mål på nok et innlegg fra Hermanstad.

Helt på tampen bølget spillet fram og tilbake. Melhus fikk kampens siste mulighet på en heading på et frispark, men Tiller-keeper Steinar Ranheim reddet flott.

Dermed endte det med ett poeng hver i sesongens nest siste hjemmekamp.

Neste oppgjør er borte mot Ranheim TF 2 lørdag 12. oktober kl.14.00.

Se tabellen her

PS! G16-spiller Fredrik Myrvold var med i kamptroppen etter den siste tidens flotte prestasjoner både på eget lag og G19.

Tiller IL 1 (0) - (1) 1 Melhus IL
0-1 35'
1-1 Sindre Myrvold Welo (str.) 73'

23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 5. oktober 2019 kl.16.00
Gule kort Tiller: Oskar Stølan (86'), Kjartan Ulstad (90'), Andreas Druzkowski (90')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 131

Steinar Bæverfjord Ranheim
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Kasper Røe - Sindre Olufsen
Even Rogstad Kvalvær - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Robin Johansen Hermanstad

32' Killingberg --> Ole Jørgen Stegavik
46' Kvalvær --> Sondre Bondø Garstad
70' Olufsen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Christian André Simonsen Grindvold, Jonas Krokstad Aune, Fredrik Alexander Myrvold.