J15: Fram 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2019

FRAMNES STADION (SKATVAL): Tiller tapte kanskje deler av krigen, men vant et veldig fortjent poeng helt på tampen. Dét kan vise seg å bli avgjørende.

Et fantastisk treff av Hedda Stuedahl-Karlsen sørget for poeng på Framnes.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en gyllen mulighet mot gulljagende Fram allerede før minuttet var spilt. Hedda Stuedahl-Karlsen ble spilt fri, men fra skrått hold ble forsøket reddet av vertenes keeper.

Fram tok mer over banespillet i den neste perioden. Tiller slet veldig med å takle hjemmelagets lange baller litt overalt i banen, og nesten med en gang blåtrøyene vant den igjen, var de uoppmerksomme og mistet den like fort.

Hjemmelagets største mulighet i første omgang kom på et skudd fra åtte meter som gikk like over målet til Tiller-keeper Emilie Leirvik.

I det 20. minutt skjøt Vilde Hulaas Grøseth ballen midt på keeper på et godt frisparkforsøk, og rett etterpå traff Karine Ornæs Midjo like utenfor lengste stolpe fra kloss hold etter et flott angrepsspill.

Effektivt vertskap tok ledelsen

Tiller bestemte seg i pausen for å gire opp et lite hakk i den andre omgangen, men det ble ikke bortejubel med det første.

Kort tid etter sidebytte gikk et Fram-skudd i kryssfestet fra 25 meter, og like etterpå kom Hulaas Grøseth alene med keeper, men skuddet gikk rett på sisteskansen.

I det 51. minutt tok hjemmelaget ledelsen. Nok en lang ball havnet i bakrommet, der en sortkledd spiller hadde sneket seg mellom forsvarsrekka og tuppet ballen i lengste hjørne fra 14 meter.

Få minutter senere kunne Fram ha doblet ledelsen. Et skudd fra skrått hold ble mesterlig reddet av Leirvik, og returen tok Ida Dahl Bjørkøy seg av da hun reddet på streken.

Stuedahl-Karlsen-suser rett før slutt

Kaptein Synne Aunehaugen hadde et frispark fra 25 meter som føyk like over tverrliggeren, og det så ut til at kampen skulle ende som sesongens første tap.

Men Hedda Stuedahl-Karlsen og Tiller ville det annerledes. Seks minutter før slutt fikk hun nok av nakkesleng og traktortuting da hun spilte vegg med Aunehaugen, dro seg innover og klinket til rett i lengste kryss på det lekreste vis - 1-1!

Gjestene fikk faktisk en mulighet til etterpå, men her ble det bare nesten. Sandra Halseth var først på en bakromspasning og prøvde å runde keeper, men hun skjøt i nettveggen.

Tiller måtte dermed nøye seg med ett poeng denne tirsdagen. Men når andre resultater gikk Tillers vei, har de fortsatt en fin-fin luke på fire poeng på toppen av tabellen med kun tre kamper igjen å spille.