- Stort for hele klubben

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2019

Herrelagets hovedtrener Simon Hustad Evjen var en glad og lettet mann etter at opprykket til 5. divisjon var sikret.

Evjen ser frem til en spennende 2020-sesong, men forberedelsene må gjøres først.


De blåkledde fra Tillerbyen kan smykke seg med herrelag i 3.-, 5.- og 6. divisjon neste år, samtidig som de to øverste kvinnelagene ligger i toppen i hver sin divisjon i årets sesong.

Dette gjør Tiller Idrettslag Fotball utvilsomt til den mest prestasjonsfremmende klubben på sørsiden av Trondheim, noe Evjen er stolt over å være en del av.

- Å rykke opp er stort for hele klubben, og opprykket med andrelaget er noe vi satte høyt før sesongen startet i april. Klart det gjør meg ydmyk av å faktisk nå målsettingen vi jobbet hardt for.

- Vi har noen fantastiske spillere som stiller opp for klubben sin når vi trenger det som mest, og det har vært helt avgjørende for at vi neste år har et andrelag i 5. divisjon, forteller hovedtreneren og sikter mest til de rutinerte spillerne som virkelig har tatt ansvar.


Les også: Rykker opp til 5. divisjon


Må tenke 2020 nå

Nå får klubbens mange unge gode spillere muligheten til å spille seniorfotball på et bra nivå, noe som ikke har vært tilfelle i årets sesong.

- Avstanden fra 6.- til 3. divisjon er for stor, og det har ikke vært forsvarlig å sende mange unggutter til å duellere mot mannfolk som gjerne tar ballen til slutt. I 5. divisjon neste år vil de få jevnere utfordringer som er mer rettet inn mot A-laget i 3. divisjon, og det gleder jeg meg veldig til.

- Samtidig må man allerede nå begynne å tenke 2020 parallelt med slutten av inneværende sesong. Det er en stor kabal som skal legges, og jeg håper den går opp med våre ønsker. Vi har en god mulighet til å fortsette progresjonen som klubb om ting gjøres i riktig rekkefølge, poengterer Evjen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline