Før kampen: Verdal - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2019

Herrelaget tar turen til Verdal lørdag ettermiddag.

Ole Jørgen Stegavik sendte Verdal hjem med null poeng i motsatt oppgjør. Blir det mer dramatikk nord i Trøndelag?


Verdal IL - Tiller IL
21. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. september 2019 kl.16.00
Coop Arena (Verdal)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Lett regn, 12 grader, laber bris

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den relativt korte turen nordover i Trøndelag i håp om å snu formkurven, men de vet at et blodtent og poengavhengig Verdal-lag kommer til å gi kamp helt inn.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i slutten av mai var det dramatikk på overtid. Mens Tiller styrte det meste og Verdal satset på kontringer, kom ikke avgjørelsen før i det 92. spilleminutt da Ole Jørgen Stegavik scoret vinnermålet alene med keeper.

Tiller vant dermed 1-0 og fortsatte klatringen på tabellen.


Kun én hjemmeseier

Verdal ligger i skrivende stund nest sist på tabellen og har kapret bare 16 poeng, fem poeng unna en sikker plass over nedrykksstreken.

Allikevel har de en imponerende rekke med kamper den siste tiden. På sine siste sju oppgjør har de bare tapt én, og det var mot serieleder Rosenborg 2 for to uker siden (0-4).

I forrige serierunde ble det 2-2 borte mot Kongsvinger 2, laget som ligger rett over streken.

Verdal har bare vunnet én av sine ti hjemmekamper så langt i årets sesong, og det var mot Kongsvinger 2 i midten av mai.


To strake nederlag

Tiller kommer til denne kampen med to mindre pene tap på rad. Etter den solide og fortjente 1-0-seieren over Rosenborg 2 for tre uker siden, ble det deretter et 5-1-tap for et toppet Raufoss 2-lag på bortebane.

Så håpte blåtrøyene å reise kjerringa hjemme mot Strindheim TF, og til tross for at Sindre Welo sendte vertene i føringen, ble det et skuffende 3-1-tap etter en svak avslutning på kampen.

Tiller er i skrivende stund på 6. plass på tabellen, høyst sannsynlig den siste plasseringen som gir en direkte plass i neste års Norgesmesterskap. Det er kort vei både oppover og nedover med få kamper igjen å spille.


Se tabellen her


Mathiassen tilbake for fullt

Simon Hustad Evjens mannskap har fått trent godt på feltet denne uken, og det med en gjeng som er svært revansjelysten.

Dog er Oskar Stølan utilgjengelig grunnet landslagssamling i futsal, mens Even Rogstad Kvalvær håper å riste av seg en liten leggskade.

Samtidig kan vi gledelig meddele at Espen Amandus Mathiassen er tilbake, forhåpentligvis for fullt, etter en småfæl lyskeskade som satt ham ut helt siden første seriekamp. Etter flere gode kamper for et opprykksjagende Tiller 2-lag i 6. divisjon, er det ventet at han er tilbake i kamptroppen mot Verdal.

Det samme gjelder Andreas Druzkowski, som har stått over de siste to kampene grunnet en liten skade.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline