J15: Tiller 2 - 1 Gimse

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2019

LADE 4 KUNSTGRESS (LADE): En sliteseier over gulljagende Gimse opprettholder avstanden på toppen av tabellen.

Vilde Hulaas Grøseth (i midten) åpnet målprotokollen med et fantastisk frispark.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noe så sjeldent som - og merkelig nok - en hjemmekamp på bortebane på stivfrosne Lade-anlegget denne onsdagskvelden.

Men det la allikevel ingen demper på en særdeles offensiv start for kveldens vertskap. Allerede etter bare 12 sekunder kunne Vilde Hulaas Grøseth sende Tiller i ledelsen, men forsøket fra ti meter gikk rett på keeper.

Noen minutter senere var Hulaas Grøseth frampå igjen fra litt nærmere hold, men igjen havnet ballen rett i klypene på Gimses sisteskanse.

To solide måljegertreff

Og nå skjedde det en del i de kommende minuttene.

Plutselig fikk Gimse en gyllen mulighet etter at de hadde snappet ballen på Tillers 16-meter, men skuddet rett innenfor gikk høyt over mål.

Så ble det jubel for de blå. I det 15. minutt fikk Hulaas Grøseth nok, stilte seg opp på et frispark fra 25 meter og hamret til - kontant i lengste hjørne på lekkert vis til 1-0.

Fem minutter senere ble ledelsen doblet, nok en gang "dundrende" lekkert. Gimses keeper ga retur på Hedda Stuedahl-Karlsens skudd fra skrått hold, Hulaas Grøseth fanget opp ballen og fant Maria Høvik på 14 meter. Hun hamret løs på halv volley og ballen føyk høyt i nettmaskene til 2-0.

Gimse prøvde å svare kort tid etterpå, men fra kloss hold reddet Tiller-keeper Ayla Latifi glimrende.

Redusering, men ingen utligning

Tiller startet også den andre omgangen best, men kaptein Synne Aunehaugens volley på bakre stolpe som gikk over mål var det nærmeste blåtrøyene kom.

Mens Tiller var ubesluttsom på siste tredjedel, var Gimse straffende i andre enden. Ni minutter før slutt reduserte rødtrøyene til 1-2 etter at en Gimse-spiller løp forbi alt og alle og kom alene med keeper.

Stuedahl-Karlsen fikk en bra mulighet helt på tampen til å punktere oppgjøret, men fra skrått hold reddet gjestenes målvakt.

Tiller holdt unna på overtid og kunne dermed juble over en hardt tilkjempet trepoenger.

Dette resultatet gjør at blåtrøyene fortsetter å trone i ensom majestet på toppen av tabellen i det høstsesongen har passert halvveis.