Tiller 9 - 0 Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller er to poeng unna opprykkskvalifisering etter nok en storseier mandag kveld.

Celine Kleiven Vevle (t.v.) jubler sammen med Tonje Gravdal etter sistnevntes flotte cornermål.

De blåkledde fra Tillerbyen fornekter seg ikke i 3. divisjon. Nok en gang på TOBB Arena Sør gikk de hardt ut, og etter bare ti minutter ble det jubel blant hjemmesupporterne på tribunen. Victoria Sande Petersen styrte et innlegg fra Sandra Aardahl Gulstad i mål, og dette var bare starten.

Ti minutter senere doblet samme spiller ledelsen. Hinsverk sendte Sande Petersen alene gjennom med en lekker pasning, og mot keeper var Tillers toppscorer aldri usikker.

Rett etter en halvtime passert dro Sande Petersen frem venstreslegga etter å ha vendt bort forsvarsspilleren og hamret ballen i mål til 3-0, og i løpet av få minutter sto det hele 5-0 i målprotokollen.

Først gjorde Gulstad alt selv da hun fosset i angrep, skjærte innover i feltet og dundret ballen opp i nettaket. Deretter var det nok en styring fra Sande Petersen fra kloss hold på Sara Bye-Andersens innlegg som sørget for en sterk 5-0-ledelse etter flotte angrep til pause.

15-åring fastsatte sluttresultatet

Tiller dominerte fullstendig, og gjestene fra Malvik hadde ikke mye å komme med denne mandagskvelden.

I det 65. minutt la Tonje Gravdal på til 6-0 på lekkert vis. Celine Kleiven Vevle slo et perfekt hjørnespark som Gravdal bredsidet på hel volley over keeper og i nettmaskene.

Lise Finsrud tuppet inn 7-0 fra nært hold etter et fantastisk forarbeid av Hege Snåsøy Hovdahl, mens Gulstad scoret sitt andre for dagen med et hardt skudd fra 14 meter ned i lengste hjørne.

Men kvelden var ikke over riktig ennå.

Et ekstra stort glis kom fra yngstejenta Hedda Stuedahl-Karlsen (15) kvarteret før slutt. Alene med Malviks sisteskanse var hun iskald og satte inn 9-0 - hennes første A-lagsmål.

Tiller kunne faktisk ha vunnet med ytterligere margin. Hovdahl smalt et skudd i stolpen og Stuedahl-Karlsen styrte et innlegg rett utenfor mål helt på tampen.

Med nok en knallsterk 9-0-seier betyr det at Tiller mangler to poeng på sine to siste kamper for å sikre avdelingsseieren og en plass i kvalifiseringen til opprykk til 2. divisjon.