Før kampen: Tiller - Strindheim TF

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2019

Herrelaget tar imot Strindheim Toppfotball til dyst lørdag ettermiddag.

Kan Tiller vinne sin tredje strake hjemmekamp på lørdag?


Tiller IL - Strindheim TF
20. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 14. september 2019 kl.14:00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Lett regn, 10 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker sine naboer fra Leangen velkommen til TOBB Arena Sør denne noe nedbørsklare lørdagen.

Nedbør var det så absolutt ikke da lagene møttes i motsatt oppgjør rett etter sommerferien. En trøndersk tropevarme med godt over 30 grader og ingen vindkast kunne ha ført til en spesiell kamp, men Tiller tok ledelsen rett før pause og så seg aldri tilbake.

Kampens hvitkledde vant til slutt 3-0, men kan de nå takle regn og så vidt tosifret antall grader?


Kun tre poeng bak

Toppfotballklubben fra Strindheim har gjort sine saker bra etter 3-0-tapet for Tiller i slutten av juli. På sine seks siste kamper har de vunnet fire av dem, og det har vært store svingninger i målprotokollen.

De knuste Melhus 6-1 på bortebane i starten av august, men tre uker senere tapte de hele 5-0 for nedrykkstruede Verdal på hjemmebane.

I forrige serierunde slo de jumbolaget Steinkjer 3-2 etter et vinnermål helt på tampen.

Strindheim TF ligger i skrivende stund kun tre poeng bak Tiller på tabellen.


Jakter tredje strake

Hjemmelaget Tiller har vært ustabile i prestasjonene den siste måneden. Fra å være et av avdelingens beste bortelag, har de nå tapt to strake kamper på fremmed kunstgress, senest 5-1 for et toppet Raufoss 2-lag forrige helg.

På hjemmebane har de derimot snudd trenden. Det har blitt seks poeng på de to siste oppgjørene på TOBB Arena Sør. Først slo de Steinkjer fullt fortjent 4-1 før serieleder Rosenborg 2 ble beseiret 1-0 foran svært mange tilskuere.

Tiller innehar for øyeblikket femteplassen på tabellen som gir NM-deltakelse neste år, og de kan øke forspranget til Strindheim TF dersom de gjør jobben på lørdag.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her


Welo tilbake

Tillers beste menn håper å riste av seg skuffelsen fra forrige helgs nederlag for Raufoss 2, og det rapporteres om en god og tøff treningsuke på TOBB Arena Sør for å være mest mulig forberedt til det som kommer på lørdag.

Dog blir det uten Jonathan Smerkerud Frønes (lyske) og Niklas Lyngvær Iversen (ankel), og fra før er Espen Mathiassen, Magnus Kristoffersen og Jonas Uran Rønning utilgjengelig.

På den gledelige siden har Sindre Myrvold Welo sonet ferdig sin karantene, og han er dermed tilgjengelig for seleksjon.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline