Endelig seier

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-1 med høstsesongens første trepoenger, og G16-1 fortsetter seiersrekken.

G19-1 er for alvor i gang med høsten. Her jubles det etter Magnus Kregnes Hansens 2-1-scoring like før pause.

De blåkledde fra Tillerbyen har vært vitne til to 0. divisjonskamper på like mange dager, og det har blitt stor hjemmejubel på TOBB Arena Sør.

G16-1 spilte tirsdag kveld sin andre seriekamp på tre dager, og møtet med Trygg/Lade 2 startet med negativt fortegn. Gjestene tok ledelsen etter 13 minutter, men så våknet de blå.

Mål fra Jonas Fossen Thanem, Marius Jensen, Fredrik Myrvold og Marius Stene-Olsen sørget for en sterk 4-1-pause til pause, og selv om gjestene reduserte på straffespark rett etter sidebytte, var det Tiller som sto for underholdningen.

Godt anført av en gnistrende Myrvold og de to Mariusene, vant Tiller til slutt 7-2 etter en ny scoring av Jensen og to nye av Stene-Olsen.

Ny snuoperasjon ga høstens første seier

G19-1 har spilt bra fotball i høst, men har ikke hatt resultatene med seg så langt. Men onsdag kveld fikk de endelig betalt for arbeidet, selv om Nationalkameratene tok ledelsen i det 28. spilleminutt.

Henrik Breivoll utlignet til 1-1 nesten umiddelbart på et smart skudd fra 12 meter, før Magnus Kregnes Hansen sendte blåtrøyene i føringen på iskaldt vis alene med keeper rett før pause, etter å ha mottatt en strålende målgivende pasning fra Jonas Krokstad Aune.

Midtveis i andre omgang var Tiller dødelig effektive da Tobias Aavik og Roy Sneisen økte ledelsen med bare sekunders mellomrom til 4-1, og høstens første seier ble etter hvert et deilig faktum.

G16-1 spiller allerede søndag kl.16.00 borte mot Strindheim, mens G19-1 er vertskap for Verdal neste onsdag kl.20.00.