Før kampen: Raufoss 2 - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2019

Tiller gjester Raufoss' andrelag i det som blir en tøff duell lørdag ettermiddag.

Blir det flere slike scener på Toten?


Raufoss Fotball-2 - Tiller IL
19. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 7. september 2019 kl.16:00
NAMMO Stadion (Raufoss)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Delvis skyet, 12 grader, laber bris

Oppdateringer:
direktesport.no (strømming)
Twitter (tekst)


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til å gjeste NAMMO Stadion og OBOS-ligaen-klubben Raufoss denne lørdagen.

Gultrøyenes andrelag var på TOBB Arena Sør rett før sommerferien. Et ungt mannskap fikk det tøft mot et Tiller-lag i storform, som slo Raufoss 2 3-1 denne dagen.

Selv om det var 1-1 til pause, dro blåtrøyene fra i andre omgang etter raske scoringer fra Robin Hermanstad og Ole Jørgen Stegavik.


Stanset tapsrekken

Raufoss 2 kommer til serierunde 19 i fritt fall etter en svak formkurve de siste rundene.

Det ble 1-1 i borteoppgjøret mot bunnkollega Verdal i forrige serierunde, der Verdal utlignet på overtid, men det har også blitt deres eneste poeng på de seks siste kampene.

Forrige seier kom 20. juli da de slo Steinkjer 1-0 på bortebane.

Det er en kort ferie i OBOS-ligaen på grunn av landslagskamper i disse dager, så det er en viss spenning til hvilket mannskap de mønstrer i hjemmemøtet med Tiller.


Tre seiere på de fire siste

De blå kommer fra en knallsterk 1-0-seier over Rosenborg 2 i forrige serierunde. Robin Hermanstads scoring etter en halvtime sørget for tre fortjente hjemmepoeng på et godt besøkt TOBB Arena Sør.

Tiller tapte riktignok sin forrige bortekamp for to uker siden, da det ble 0-3 for Gjøvik-Lyn. Dog var dette det første bortetapet siden 22. april.

Med forrige rundes storseier over avdelingsfavoritt Rosenborg 2, har Tiller vunnet tre av sine fire siste kamper og ligger i skrivende stund på 4. plass på tabellen.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her


Welo ute - Bjerke tilbake

Blåtrøyene har en stor og sterk tropp å velge mellom til oppgjøret mot Raufoss 2. Førstekeeper Erland Tangvik pådro seg en ekkel kneskade i forrige kamp og er ute på ubestemt tid.

Tiller reagerte imidlertid lynraskt og sikret seg to nye sisteskanser rett før overgangsfristen. Både Steinar Bæverfjord Ranheim og Christian Grindvold er klare for sin Tiller-debut på lørdag.

På den andre siden er Sindre Myrvold Welo ikke med grunnet karantene (fire gule), men tilbake får de kaptein Magnus Bjerke, som nettopp har sonet ferdig.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline