G19: Tangmoen 2 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2019

TANGMOEN KUNSTGRESS (STJØRDAL): G19-1 sikret poeng i en tøff bortekamp onsdag kveld.

Det ble bare ett poeng fra oppgjøret i Stjørdal for Cang Nguyen og resten av gutta. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen havnet under etter bare to minutter takket være et noe heldig hjørnespark, men bylaget svarte nesten umiddelbart.

Det gikk ikke mange minutter før en mønsterkontring ble omsatt til scoring. Henrik Langset Breivoll fant Jonathan Smerkerud Frønes med en nydelig stikker, og alene med keeper var angriperen giftig og utlignet til 1-1.

Tiller var virkelig på hugget, godt anført av Tiller-debutant Tobias Solheim Dahl som var både rivjern og servitør, og bare få minutter senere var kampen snudd. Frønes snappet opp ballen og stormet mot mål. Forsøket ble reddet av keeper, men Breivoll satte returen i nettmaskene til 2-1.

Til tross for flere store Tiller-sjanser, var det hjemmelagets tur til å juble etter en halvtime. På et skudd fra 16 meter havnet ballen i lengste hjørne, og dermed var lagene like langt igjen.

Andre omgang ble preget av et visst Tangmoen-press og en del fram og tilbake. Tiller klarte aldri å skape det helt store, slik at lagene måtte ta til takke med ett poeng hver.

Neste kamp for G19-1 er mot Nationalkameratene onsdag 11. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.