J15: Tiller 2 - 2 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J15-1 havnet under i toppoppgjøret, men fikk til slutt med seg et veldig fortjent poeng som sørget for en fortsatt tabelledelse.

En sen, men smått fortjent utligning gjør at Tiller ikke ga fra seg tabelltoppen. Her fra feiringen av 1-0-målet.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen spente og jevne åpningsminutter mot sølvplasserte Strindheim denne onsdagskvelden, men så våknet de kraftig.

Et godt volleyforsøk fra kaptein Synne Aunehaugen på Maria Høviks innlegg gikk rett over mål, men så ble det nettsus på knallhardt vis. I det 13. minutt fintet Hedda Stuedahl-Karlsen bort backen, og hamret ballen høyt i mål fra skrått hold på lekkert vis til 1-0.

Men jubelen stilnet umiddelbart. Strindheim gikk rett i angrep etter avspark, og de utlignet til 1-1 på et lavt innlegg på bakre stolpe som Tiller ikke klarte å klarere.

Sjansebonanza

Men det var Tiller det handlet om i denne toppkampen.

Et godt forsvar sørget for at Strindheim ikke hadde mange målsjanser, men det skulle ikke stå på det i den andre enden.

En årvåken og særdeles livlig Stuedahl-Karlsen traff nettveggen to ganger og så smalt hun et hardt skudd med venstrefoten i tverrliggeren, mens Rikke Olufsen headet like utenfor lengste stolpe fra 15 meter.

Andre omgang startet der den første sluttet. Stuedahl-Karlsen kom alene med keeper ved to anledninger, men det første gikk utenfor og det andre midt på keeper.

Isabel Teigen skjøt over mål fra tolv meter etter et fantastisk innlegg av Sandra Halseth, men dette var ikke presisjonsdagen.

Sikker fra straffemerket

For rett etterpå, i det 58. minutt, var det faktisk gjestene som var lysende effektive. Et godt slått hjørnespark ble skutt på hel volley på solid vis - men Tiller-keeper Emilie Leirvik vartet opp med en enda bedre redning via tverrliggeren. Dessverre var en gulkledd spiller først på returen og satte ballen i mål til 1-2. Kampen var dermed plutselig snudd på hodet.

Men Tiller ga ikke opp. Det var ikke snakk om.

Blåtrøyene viste en enorm vinnervilje, for dette slaget skulle de ikke tape. Åtte minutter før full tid fikk Tiller tildelt et straffespark da Isabel Teigen ble dyttet i feltet, og Stuedahl-Karlsen beholdt en iskald ro fra 13 meter og utlignet til 2-2.

Hjemmelaget jaget vinnermålet helt på tampen, men de måtte nøye seg med ett poeng. Dette poenget sørger uansett for at Tiller fremdeles er på toppen av tabellen etter fire serierunder.

Neste kamp er borte mot Steinkjer onsdag 11. september kl.18:30.

PS! Sofie Graabak, som har meldt overgang fra Vestbyen, spilte sin første 11er-kamp for Tiller i dag. Velkommen til oss, Sofie!