Før kampen: Tiller - NTNUI

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2019

Kvinnelaget tar imot NTNUI i sin utsatte 3. divisjonskamp onsdag kveld.

Thale Hinsverk (t.v.), Emma von Düring og Sandra Aardahl Gulstad jubler over tre poeng over Namsos. Blir det mer å juble for mot NTNUI?


Tiller IL - NTNUI
11. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Onsdag 28. august 2019 kl.20:45
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 22 grader, lett bris

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ser frem til å møte NTNUI for første gang i årets sesong denne onsdagskvelden, som ser ut til å bli en glohet sensommeraften på TOBB Arena Sør.

Dette er en utsatt serierunde fra juni, og dermed blir det to oppgjør på kort tid mellom disse to lagene.


"Nye" NTNUI på seiersfronten

Mens vi befinner oss et godt stykke inne høstsesongen, er det nå studentene fra den tidligere høgskolen ser ut til å ha våknet for godt.

Grønntrøyene fra både Gløshaugen og Dragvoll startet sesongen med negativ fortegn, og de hadde bare tatt to poeng i det de tok en tidlig sommerferie i juni.

Så har det kommet nye spillere til, og plutselig er NTNUI, norges største idrettsforening, i fremmarsj igjen. De startet høsten med 2-2 mot Gimse før det ble et 5-2-tap for Byåsen KF 2.

I forrige serierunde, som var på mandag, beseiret de noe overraskende Steinkjer hele 3-0 på bortebane.

Dette resultatet gjør at de puster lagene rett over nedrykksstreken i nakken med stor selvtillit.


Tålmodighetsseier sist

Tiller kommer til dette oppgjøret med større selvtillit etter en stor, men også noe seig 5-1-seier over Namsos på søndag.

Sørtrønderne storspilte og ledet 4-0 til pause mot et lavtliggende og kompakt Namsos-lag, og var det dominerende innslaget og skapte mange store målsjanser.

Men de skal også passe seg for NTNUI.

Et forsterket studentlag er en gjeng de blåkledde vil være obs på, spesielt hvis man tar i betraktning at lagets hittil eneste tap var for Malvik (0-1), som kanskje var årsverste.


Se tabellen i 3. divisjon avdeling 1 her


Fullt mannskap tilgjengelig

Til onsdagens slag på TOBB Arena Sør er det en godt restituert Tiller-gjeng som nå skal spille sin andre kamp på fire dager, vel vitende om at en ny serierunde står for tur allerede på mandag.

Ingen spillere står i faresonen for karantene, og ingen spillere har pådratt seg noen skader. Landslagsspiller Mari Kristine Vik er lagets eneste utilgjengelige spiller, som er på samling i Østerrike.

Det er mange spillere som banker på døren for A-laget, spesielt etter andrelaget i 4. divisjon sine siste kamper som har endt i solide seiere etter gode prestasjoner.

Det lover godt for det som ser ut til å bli en svært spennende kamp mot NTNUI.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline