Tiller 2 3 - 1 Sverresborg

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller 2 leverte en første omgang under pari, men så våknet de kraftig etter pause.

Fire av angrepsspillerne som herjet spesielt i andre omgang. Her etter Lise Finsruds utligning. Fra venstre Hege Hovdahl, Andrea Berg, Lise Finsrud og Louisa Stuedahl.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tung start på oppgjøret mot et av avdelingens mest ambisiøse lag denne mandagskvelden. Etter bare kvarteret spilt sto det 0-1 i målprotokollen, da Sverresborg scoret fra kloss hold etter et frispark.

Tiller prøvde å svare før pause, men det virket som om noe ikke stemte. Pasningene florerte i alle retninger, og de store sjansene uteble.

Helt til sidebytte var unnagjort.

Stuedahl var overalt

For noe måtte trenerduoen Lars Marius Løkken og Frode Munkvold ha sagt i pausen som tente spillerne.

Tenningen ble til en gnist, som startet et realt blått fyrverkeri. Disiplene fra Kong Sverres borg hang rett og slett ikke med da Tiller viste helt andre takter. Både Andrea Venås Berg og kaptein Louisa Stuedahl var svært nære ved henholdsvis å styre og skyte Tiller i ledelsen.

Den nevnte kapteinen var overalt på banen, både med og uten ball, og hun satte i gang flere gode angrep.

I det 63. spilleminutt ble det endelig blå jubel. En svært ivrig Lise Finsrud stormet oppover venstresiden, skjærte innover og hamret ballen kontant i nettmaskene til 1-1.

Finurlige Finsrud

Og mer var i vente.

Fem minutter senere var kampen snudd på hodet. Finsrud skjøt i tverrliggeren før Venås Berg satte returen i mål på hel volley fra kloss hold - lekkert!

Tiller fortsatte å dominere banespillet mot et tilbakeslått Sverresborg-lag. Ballen var langs bakken, og den gikk mellom spillerne i form av flotte kombinasjoner. Finsrud var igjen nære nettsus på et strålende innlegg fra Erica Munkvold, men keeperen kom i veien.

Men ti minutter igjen ble kampen punktert. Og hvem andre enn Finsrud var på ferde. Ganske likt det første målet, fikset hun 3-1 fra skrått hold til ellevill Tiller-jubel.

Ragnhild Hembre Haug kunne fort ha pyntet på resultatet rett før slutt, men forsøket fra 16 meter strøk nærmeste stolpe.

Forsvarskjempene Victoria Løkken og Suzanne Maduga tok seg av det som måtte komme i den andre enden, så flere mål ble det ikke.

Tiller 2 seiret dermed 3-1 i toppkampen. Nå har blåtrøyene 13 poengs luke til Sverresborg og Charlottenlund, som har henholdsvis en og to kamper mindre spilt.

Det gjenstår fire serierunder. Vinner Tiller 2 to av sine gjenværende kamper, har de vunnet avdelingen og vil være klar for spill om kretsmesterskapet.

Neste kamp er borte mot Strindheim 3 torsdag 5. september kl.19.30.